• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Mam coś podobnego. Tylko u mnie to jest takie jakby dziwne "parcie" na szyjke, jakbym coś tam miała. Nawet się śmiała do męża, że rodzic zaczynam. :) zdarza mi się to raz na jakiś czas, zapytam na wizycie co to może być.
Mam wstydliwe pytanie. Od dwóch dni czuje jakby ,,ból,, szyjki albo lewej strony wargi sromowej ? Ciężko mi to zlokalizować. To nawet nie taki ból co pulsacyjne odczycie co jakiś czas. No ale szyjka raczej nie boli. Kurde nie wiem jak to opisać nawet.

PS. Dobrze ,że jeszcze dupa mnie nie boli[emoji52]

Mam wstydliwe pytanie. Od dwóch dni czuje jakby ,,ból,, szyjki albo lewej strony wargi sromowej ? Ciężko mi to zlokalizować. To nawet nie taki ból co pulsacyjne odczycie co jakiś czas. No ale szyjka raczej nie boli. Kurde nie wiem jak to opisać nawet.

ja miałam coś takiego w ciąży 1 i to był ropień gruczołu bartholina. Musialam mieć zabieg w szpitalu. Bolało tak, że ledwo chodziłam. Tylko to było wyczuwalne palcami- taki jakby guzek

U mnie podobnie ;)

Ps.a i dupa też mnie boli:oops:

U nas wie już cały świat, mój M wkleił fotkę malucha na FB :D
Reakcja rodzinki była okey, moja mama się ucieszyła, teście oczywiście tez, oni są „przyszywanym” dziadkami moich dzieci wiec teraz będą „prawdziwymi” ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry