Jaska.JDM
Fanka BB :)
Kazda z Nas majówek myślę marzy teraz o tym aby ten maj był cudowym czasem.
Kobietki jak mam samą morfologię bez glukozy przed pobraniem krwii mogę jeść posiłek bo zgłupiałam.
Musisz byc na czczo.
Też jadę jutro na badania.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kazda z Nas majówek myślę marzy teraz o tym aby ten maj był cudowym czasem.
Kobietki jak mam samą morfologię bez glukozy przed pobraniem krwii mogę jeść posiłek bo zgłupiałam.
Na czczo jak cukier robisz. Wiem bo pani w labo mnie pytala. A ze myslalm ze zawsze trzeba to i tak byłam na czczo. Ale jak nie ma cukru badanego to możesz coś przekąsić.Musisz byc na czczo.
Też jadę jutro na badania.
Mam wstydliwe pytanie. Od dwóch dni czuje jakby ,,ból,, szyjki albo lewej strony wargi sromowej ? Ciężko mi to zlokalizować. To nawet nie taki ból co pulsacyjne odczycie co jakiś czas. No ale szyjka raczej nie boli. Kurde nie wiem jak to opisać nawet.
PS. Dobrze ,że jeszcze dupa mnie nie boli[emoji52]
Mam wstydliwe pytanie. Od dwóch dni czuje jakby ,,ból,, szyjki albo lewej strony wargi sromowej ? Ciężko mi to zlokalizować. To nawet nie taki ból co pulsacyjne odczycie co jakiś czas. No ale szyjka raczej nie boli. Kurde nie wiem jak to opisać nawet.
A boli któraś z Was kręgosłup ? Bo myślałam, ze mnie to dopadnie dopiero w ostatnich miesiącach ciąży a nie na początku![]()
Nie do końca zdrowego. Latem ziadgnozowano u Nataniela spectrum autyzmu. Słaby, ale są dni, że jest ciężko. Ma prywatnie terapię a od listopada przedszkole z terapiaCo za zrządzenie losu… Ale popatrz zdrowego synka masz.może takie głupie przypadki losowe bez uchwyconej konkretnej przyczyny
Ja szykuję się na zabieg. Nie wierzę w szczęśliwe zakończenie. Po nowym roku robimy badania i od wiosny staraniaDużo przeszłaś, jesteś silna kobieta. Tym razem też dasz radę. Masz synka i jego uśmiech, jak rośnie, rozwija się myślę że będą dla ciebie wielką podporą. Ale narazie trzeba wierzyć jeszcze że będzie dobrze.