Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dużo gotuję[emoji4] W ciąży mogę się całkowicie oddać tej pasji, bo mam czas. Dziś już od rana robię farsz na ruskie i zaraz zabieram się za ciasto[emoji123] Spróbuję też znaleźć troszkę czasu na szycie, ale to może nie być takie łatwe [emoji12]
Zapraszam [emoji8]Ooooooo ale bym ruskie zjadła [emoji173]️
Mnie piersi już nie bolą. Jedynie są ciężkie, pełne i ciepłe. HihiKogo ból piersi CAŁKOWICIE opuścił ?
Mój również! Dodatkowo był jedną osobą na sali na którą mogłam krzywo patrzeć hahhaah i mówić mu że go zabije jak mnie nie weźmie do domu!! HahahaMój mąż był przy porodzie. Nie żałuję . Był oparciem .
Ja mam wizyte dzisiaj na 11:20. Modle sie oby bylo okKtoś wizytuje jeszcze w tym tygodniu? Ja mam wizytę 28.10. ale przez te wszystkie smutne wiadomości tutaj na forum nie wiem czy wytrzymam tyle czasu nie wiedząc czy jest „ok”. Staram się nastawiać pozytywnie, bo czuje że jest z dzidzią wszystko dobrze, ale wiecie jak jest![]()
To Twoja pierwsza wizyta?Ja mam wizyte dzisiaj na 11:20. Modle sie oby bylo ok
Nie druga. Pierwsza mielismy 27.09 gdzie z usg ciaza wyszla mlodsza i bylo 5t+6. OM 13.08.To Twoja pierwsza wizyta?