reklama

Majóweczki 2020

reklama
Kogo ból piersi CAŁKOWICIE opuścił ?
Mnie piersi już nie bolą. Jedynie są ciężkie, pełne i ciepłe. Hihi
Mój mąż był przy porodzie. Nie żałuję . Był oparciem .
Mój również! Dodatkowo był jedną osobą na sali na którą mogłam krzywo patrzeć hahhaah i mówić mu że go zabije jak mnie nie weźmie do domu!! Hahaha

Ja też spać nie mogłam w nocy. Jak zasnęłam porządnym snem to młody przed chwilą mnie obudził, że chce piętke chleba.. A chleba nie ma hihi
No cóż trzeba wstać z łóżka!!!!
Na obiad dziś zrobię placki ziemniaczane, ostatnio o nich któras wspominała, i cały czas za mną chodzą :)

Hej, ja dzisiaj już chyba lepiej. Poprzednie dwa dni to jakiś dramat..jakbym miała jelitówkę...

Trzymam kciuki za wizytujące i witam nowe mamusie :)

@katv ja w 1 ciąży studiowałam więc ciągle było coś do roboty a teraz zajęć mniej... :) czytam dużo książek A zaraz przed nami urządzanie domu więc też będzie co robić

reklama
Mnie plecy narazie nie bolą....martwię się jedynie tym że muszę powtórzyć badania na toksoplazmozę....IgG wyszło ujemne(0,10) a IgM dodatnie ( 0,97) jeden lekarz u którego byłam na pierwszej wizycie nie widząc wyników tylko te jednostki powiedział że jestem chora i mam zrobić awidność.Drugi u którego byłam na kolejnej wizycie i został moim lekarzem prowadzącym mówi że trzeba powtórzyć wyniki odrazu awidnosc nic nie wykaże i trzeba odczekać 3 tyg.I bądź tu mądry....Miałyście dziewczyny podobne sytuacje z toksoplazmozą? Dajcie znać.Dodam tylko że nie mam kota ani kontaktu z nimi,warzywa owoce myje,nie jem surowego mięsa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry