Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem kochana. Ja mam to samo. Piersi bola. Spalabym caly dzien. Powiedz mi dlaczego nie mozemy poronic normalnie bez tych glupkowatych szpitalach i zabiegach?Czemu objawy mi nie ustępują? Powinny znikać
Właśnie nie wiem [emoji27]Nie wiem kochana. Ja mam to samo. Piersi bola. Spalabym caly dzien. Powiedz mi dlaczego nie mozemy poronic normalnie bez tych glupkowatych szpitalach i zabiegach?
O matko. Ale nadzieja umiera ostatnia i oby byly dobre wiesci [emoji7]ściskam cieplo [emoji8]Dziewczyny powiem brzydko dupa z tego. Najpierw gin ciezko mial z wylapaniem i zmierzemiem czegokolwiek. Pozniej powiedzial ze w 7 tyg powinien byc juz ladny zarodek. Wiec bylam na bhcg w niedziele powtorka i sie okaza. Zalamana jestem
Mnie już można powiedzieć ze nie boląKogo ból piersi CAŁKOWICIE opuścił ?
Jasne ze tak. Ja tez narazie chce byc z dziewczynami do poniedzialku chociazby nie bd wiedziala co jest z bhcg.Dziewczyny Czy mogę tu jeszcze pobyć póki nie będzie po wszystkim ?
Czemu objawy mi nie ustępują? Powinny znikać
Ja w poprzedniej ciazy mialam zatrzymane. Dostalam tabletki w szpitalu ale i tak zabieg byl potrzebnyEch bardzo mocno tule. Ja dzień przed usg robiłam żeberka i mnie od mięsa odrzuciło.
Czasem mnie jeszcze piersi pobolewają.
Chyba hormony są jeszcze na wysokim poziomie.
Organizm się nie zorientował ... stąd zatrzymane poronienie u mnie.