Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko u mnie jest na chwile wiecna brak zarodka wiec poronienie samoistme jakby coSzpital. Niezwłocznie. A co dobzachcianek to ja dziś zaopatrzyłem się w pistacje i cały worek zezarlam.
Dziewczyny mam pytanie ale pewnie zaraz mnie zjecie ze nie powinnam tak gadac itd itp ale chcialabym wiedziec zeby nie panikowac jakby juz cos
Czy jesli zaczelabym krwawic-ronic to mam gnac do szpitala czy spokojnie przetrzymac do poniedzialku?
Moim zdanie każde krwawienie nie występujące w terminie @ powinno być niezwłocznie skonsultowane. Bo krwawienie może być lekkie a kozę być to krwotok niebezpieczny dla życia.Tylko u mnie jest na chwile wiecna brak zarodka wiec poronienie samoistme jakby co
Szpital. Niezwłocznie. A co dobzachcianek to ja dziś zaopatrzyłem się w pistacje i cały worek zezarlam.
Każdy wie najlepiej co jest dla niego dobre. Ja swoje zdanie wyraziłam. Poronieniu może towarzyszyć krwotok i bardzo silne bóle. Lepiej żeby ktoś to skonsultował.Mi mówili że jak się rozpocznie krwawienie to na spokojnie mam przeczekać w domu i tak też zrobiłam. No chyba że byłoby potworne krwawienie bądź potworny ból brzucha ale ja tego nie miałam.
Każdy wie najlepiej co jest dla niego dobre. Ja swoje zdanie wyraziłam. Poronieniu może towarzyszyć krwotok i bardzo silne bóle. Lepiej żeby ktoś to skonsultował.
Ale robicie smakiostatnio któraś o pierogach pisala, dziś krokiety i barszcz
jak żyć
![]()
A ja sobie usmażyłam taki przysmak za czasów prl który uwielbiam))Zobacz załącznik 1033097