• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

Kurde mi dopiero będą gadać w Czwartek A jestem już w 9 tygodniu. Mam nadzieję, że nic mi nie podskoczylo
Cześć dziewczyny!
Byłam dziś u endokrynolog, bo 2 ginekologów powiedziało, że moje tsh 0,559 jest za niskie, a endokrynolog mówi, że zupełnie normalne i maleje ono mocno na początku ciąży, ponieważ obniża je wysokie beta hcg i w drugim trumestrze samo mi podskoczy. Wolne hormony mam w normie.
A tak mnie nastraszyli!!!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Byłam dziś u endokrynolog, bo 2 ginekologów powiedziało, że moje tsh 0,559 jest za niskie, a endokrynolog mówi, że zupełnie normalne i maleje ono mocno na początku ciąży, ponieważ obniża je wysokie beta hcg i w drugim trumestrze samo mi podskoczy. Wolne hormony mam w normie.

A to mnie zaskoczyłaś, bo byłam przekonana że na początku ciąży właśnie rośnie. Ja miałam taką sytuację że nawet pomimo Brania leków TSH mi rosło[emoji849]

Cześć dziewczyny!

A! I jeszcze jedno. Mi mój Endokrynolog którego uważam za bardzo dobrego lekarza powiedział że lepsze jest niskie TSH niż wysokie.

I leżę w szpitalu. :oops: o_OZobacz załącznik 1033756
Któraś miała ciążę z mięśniakiem?
Mój uciążliwy jest.
Hej, leżysz przez mięśniaka? Ja też mam dziada. Na początku miał 5x4 cm w ciągu trzech tygodni urósł o 5 mm. Lekarz mnie uspokoił że w ogóle nie koliduje z dzieckiem. Rośnie sobie z całkiem innej strony. Nie odczuwam w związku z nim żadnych dolegliwości. Mam za to nadciśnienie, dostałam lek, na razie się do niego przybieram

Oj rosołkiem bym nie pogardziła…
Choć ostatnio mam problem bo nie jestem w stanie wytrzymać zapachu gotowanego mięsa.
Mi też zapach przeszkadza. A dodatkowo mam wrażenie, że jest wszystko słone.
To jest najgorsze!! Nawet jak nie dodałam wczoraj soli do sosu, płakałam że przesoliłam, choć każdy jadł ze smakiem hahahah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry