Hana89
Fanka BB :)
Jak u Ciebie z objawami? Mnie od wczoraj boli brzuch, a raczej kłuje raz jeden jajnik raz drugi. Nie cały dzien ale co jakiś czas. Już zaczynam wariować a wizyta w czwartekWidzę w tym samym wieku jesteśmy [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak u Ciebie z objawami? Mnie od wczoraj boli brzuch, a raczej kłuje raz jeden jajnik raz drugi. Nie cały dzien ale co jakiś czas. Już zaczynam wariować a wizyta w czwartekWidzę w tym samym wieku jesteśmy [emoji4]
Smarujcie koniecznie, jak swędzi, to znaczy że skórą się rozciąga. Ja to w pierwszej ciąży olałam i mam milon rozstępów na samym dole brzucha (w sumie ich nie widzę ale wiem że tam są)![]()
Jak u Ciebie z objawami? Mnie od wczoraj boli brzuch, a raczej kłuje raz jeden jajnik raz drugi. Nie cały dzien ale co jakiś czas. Już zaczynam wariować a wizyta w czwartek![]()
Ja mam dopiero na 14.00Ja też mam wizytę w Czwartek na 8.20[emoji4]
Ja czuje się okey, a jeśli chodzi o brzuch to już się przyzwyczaiłam że tu coś zaboli tam coś zakłuje [emoji4] Tak to tylko piersi pobolewaja etapami i czasem mnie zemdli szczególne jak jestem głodna.
Ja mam dopiero na 14.00tez mam tak jak nie zjem to czasami mnie mdli i z piersiami tez podobnie. Wczoraj np nie bolały prawie wcale a dzisiaj już je czuje. Już umieram z ciekawościzeby zobaczyć usg [emoji173]️
Ja mam bardzo szorstka..W Sumie na czole .
Nigdy nie miałam problemów w cerą.
W ogóle zauważyłam, że swędzi mnie brzuch[emoji2955]
Ja smarowalam w 1 i 2 ciąży wszystko piersi, brzuch, tylek. Nakupowalam smarowideł, że miejsca brakło na półce.. Smarowalam dokładnie 2 no może 3 miesiące, potem mój zapał się skończył hahahSmarujcie koniecznie, jak swędzi, to znaczy że skórą się rozciąga. Ja to w pierwszej ciąży olałam i mam milon rozstępów na samym dole brzucha (w sumie ich nie widzę ale wiem że tam są)![]()
Witam Was w ten piękny, słoneczny dzień.
Ja dzisiaj robiłam na śniadanie pastę z avocado[emoji173] Obiad mam wczorajszy.
Na jutro nie mam pomysłu co zrobić..
Co do słuchania serduszka, mi ginekolog pokazałam na monitorze, ublagalam go aby na chwilę włączył i tak też uczynil.
Jeśli chodzi o plotki w pracy to olac totalnie!
U mnie dzisiaj kolejny piękny słoneczny dzień.
P.S Witam nowa koleżankę [emoji4]Zobacz załącznik 1034046
U mnie odwrotnie - wyglądam jak pierwiosnek, zmarszczki znikły [emoji16]