• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

Któraś z Was wspominała o fast food.. niestety to jedyne co mi na obiad od dłuższego czasu wchodzi. Wczoraj kubełek z KFC, dzisiaj pizza! heh mąż właśnie robi bo go ubłagałam (robi najlepszą na świecie) :D w ogóle specjalizuje się w kuchni włoskiej, którą ja uwielbiam.

Ja mówiłam o fast foodach :( i podniosłyście mnie na duchu że nie jestem jedyna :) :)
Nie wiem co jest grane... ale usłyszę pizza to mam oczy jak pięć złotych :D:p

reklama
Dziewczyny od stycznia 2019 wszedł w życie dokument o opiece okołoporodowej itd. Tam podobno położna ma przychodzić od 21 tc 1x w tygodniu a od 32 tc do porodu 2x w tygodniu. Wiecie coś na ten temat? Bo ja pierwsze słyszę
[/QUOTE]
No a skąd położne miałyby wiedzieć ze jesteśmy w ciąży? O niczym takim nie słyszałam. Czyżby ZUS powiadamiał? A jak ktoś pod ZUS nie podlega? Ciekawe

Ja też fast foodowa.. Tragedia jakas.. Ogólnie to dużo różnych rzeczy zjem ale najgorzej z przygotowaniem.. Dziś to juz w ogóle przegięcie bo jeszcze na gofrach byłam z dziewczynami..

Myślałam że mdlosci mijają a tu zonk.. Raz lepiej raz gorzej.. Współczuję Wam i sobie..

Dołączam do grona zadyszkujących... I serce mi tak szybko bije często..

Miłego wieczoru życzę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry