Jaska.JDM
Fanka BB :)
Ja robie z krwi i usg. Na NFZ. 7.11Dziewczyny, powiedzcie czy decydujecie się na USG z testem PAPP-A? Czy samo USG, ewentualnie test z krwi w przypadku jakiś podejrzeń lekarza?
Ale juzc24 10 zobaczę znów fasolkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robie z krwi i usg. Na NFZ. 7.11Dziewczyny, powiedzcie czy decydujecie się na USG z testem PAPP-A? Czy samo USG, ewentualnie test z krwi w przypadku jakiś podejrzeń lekarza?
Trochę bałaganu , bo pokój w remoncieZobacz załącznik 1034968
U nas kurczak z warzywami ( marchewka, pora, papryka, pieczarki) i makaronem [emoji4]Gratuluję wizyt. Zazdroszczę, bo ja dopiero w listopadzie zobaczę swojego fasolka na prenatalnym.. Ale mam nadzieję, że czas szybko zleci jak leciał teraz. Co dziś na obiad robicie? Ja niedługo idę po starszaka do przedszkola i coś będziemy gotować tylko co???hmmm
Pamietam jak dopiero rozmawiałyśmy o stresie bo brak objawów itdjak widać musimy się z tego cieszyć ze co i raz można odetchnąć.
Mega się cieszę!
Jak widziałaś ruchy dziecka to moze i ja zobaczenia środę bo mam wizyte a idziemy jakoś równo( termin mam niby na 24.05)
Piękne !Trochę bałaganu , bo pokój w remoncieZobacz załącznik 1034968
Gratuluję ja mam USG dopiero 6.11 wtedy według OM będę 11+1 ale według USG 10 tyg i parę dni i mam nadzieję ,że też zobaczę podobny widokWitam kochane, jestem po wizycie. Maluszek rośnie jak należy, tak dzisiaj machał rączkami i nóżkami ze się nadziwić nie mogłamJestesmy dokładnie 10t6d. Cieszę się strasznie
![]()