Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dwa lata bo była różnica płci i temperamentów. Ale teraz jest naprawdę fajnieAż dwa lata ?? Nie strasz...
Zenella medDziewczyny jaki probiotyk bierzecie po basenie??
Kilka osob pisalo i zapomniałam dopytac.
Bo w sumie chodze na basen i nic sie nie dzieje ale moze lepiej dmuchac na zimne?
No mi pani w aptece ten zenella poleciła i ja stosuje. I póki co czyściutko jest także jie wiem czy przez probiotyk czy w ogóle.Dziewczyny jaki probiotyk bierzecie po basenie??
Kilka osob pisalo i zapomniałam dopytac.
Bo w sumie chodze na basen i nic sie nie dzieje ale moze lepiej dmuchac na zimne?
Nie zycze tego nikomu. To co wtedy przeszlam ciagnie sie caly czas za mna. Nie ma dnia zebym o tym nie myslala.Ja mam to samo zdanie. Nie byłabym w stanie zajmować się nieuleczalnie chorym dzieckiem. Drżę o tą ciążę bo jest bliźniacza i obarczona większym ryzykiem wad niż pojedyncza. Ale tak jak całe życie byłam za aborcją, tak nigdy nie stanęłam przed tym wyborem. I oby tak zostało....
Wyobrażam sobieNie zycze tego nikomu. To co wtedy przeszlam ciagnie sie caly czas za mna. Nie ma dnia zebym o tym nie myslala.![]()