• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dziewczyny ja naprawdę polecam wam basen zwłaszcza tym, którym doskwiera kręgosłup. Ja po basenie jak nowonarodzona się czuje. Dla zdrowia dla stawów dla kondycji a bardzo bezpieczny wysiłek:)

Ja mam to samo zdanie. Nie byłabym w stanie zajmować się nieuleczalnie chorym dzieckiem. Drżę o tą ciążę bo jest bliźniacza i obarczona większym ryzykiem wad niż pojedyncza. Ale tak jak całe życie byłam za aborcją, tak nigdy nie stanęłam przed tym wyborem. I oby tak zostało....
Nie zycze tego nikomu. To co wtedy przeszlam ciagnie sie caly czas za mna. Nie ma dnia zebym o tym nie myslala.:(

Nie zycze tego nikomu. To co wtedy przeszlam ciagnie sie caly czas za mna. Nie ma dnia zebym o tym nie myslala.:(
Wyobrażam sobie :( moja kochana siostra miała córeczkę z zespołem Edwarda, zdecydowała się ją urodzić ale dzidzia sama umarła, w dniu terminu. Urodziła ją naturalnie, był pogrzeb. To są straszne wspomnienia, na całe życie :( Bardzo ci współczuję.

A ja miałam dzisiaj ambitny plan wysprzątac cała chatę, i co? Dupa. Sprzątnełam na cacy jeden pokój i ledwie żywa, spocona i zasapana na chwile się położyłam, i takie mnie mdłości dopadły ze zmęczenia, że nici z dalszego sprzątania. [emoji1785]

reklama
@Asiczek84 dziekuje bardzo zaraz smigam do apteki.

Ja uwielbiam basen, niesamowicie mnie to wycisza i odpręża. Ale z racji L4 zostaliśmy z jednym autem wiec tylko w weekendy smigam.

Jak tylko znajdę samochód napewno częściej.
Tez polecam;);)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry