Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ten bòl trwa stale ? Jesli tak to na pewno bym to skonsultowala z lekarzem.
Mamusie wiem, ze jeszcze wczesnie na spekulacje, ale czy przeczuwacie juz kto siedzi w Waszym brzuszku?
Ja mysle, ze u mnie siedzi dziewczynka [emoji4]
Ale jeski wierzyc w zabobony to wiekszosc wskazuje na chlopca.
Oczywiscie dla mnie jest to obojetne[emoji4]
Co kilka minut mnie łapie, trwa to od 2 godz. Zastanawiam sie od czego![]()
Ja zupełnie nic nie przeczuwam.Mamusie wiem, ze jeszcze wczesnie na spekulacje, ale czy przeczuwacie juz kto siedzi w Waszym brzuszku?
Ja mysle, ze u mnie siedzi dziewczynka [emoji4]
Ale jeski wierzyc w zabobony to wiekszosc wskazuje na chlopca.
Oczywiscie dla mnie jest to obojetne[emoji4]
Gucio od Gustawa? PięknieU mnie od początku przeczuwałam chłopca a na prenatalnym dopatrzyliśmy się siusiaka wiec raczej będzie Gucio [emoji1320] upewnimy się 7 listopada [emoji213]
Ja zupełnie nic nie przeczuwam.
Tak jak w poprzednich ciazach wiedziałam i byłam pewna na 100% (i się sprawdziło) tak teraz pustka totalna hihi..
Ale płeć chce poznać
Przy córce poznałam przed 30 tygodniem, syna już w 13tc (doktor mówił 80% i trafił)
Ciekawe jak teraz.
Nie wiem czy miałam dokładnie tak samo, ale jakieś dwa tygodnie temu w podbrzuszu po lewej stronie co dosłownie kilka minut łapał mnie taki ból jakby kolka? Jakby kłucie? Jakby taki dziwny skurcz? Jakby ktoś mi mocno wbijał w to miejsce palec? Ciężko to opisać, ale bolało dosyć mocno, kilka razy aż się zgięłam w pół. Na szczęście udało mi się zasnąć i rano już było w porządku, plamienia nie było żadnego i do tej pory ból nie wrócił. Ale USG po tym bólu jeszcze nie miałam, więc czy z dzieckiem jest wszystko w porządku nie mam pojęcia. Ale nie wydawało mi się, żeby to był jakiś groźny ból, który wymagał by wizyty na IP.Co kilka minut mnie łapie, trwa to od 2 godz. Zastanawiam sie od czego![]()