reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2020

Daj spokój... Ja też usłyszałam że dam radę ale oni chyba tak pocieszać chcą. U mnie poród ekspresowy 8.30 3 cm rozwarcia 11.10 10 cm i poród właściwy, 12.40 przez cc urodził się synek.
Dowiedz się dobrze bo czasem nie warto ryzykować. A ile czasu po porodzie już jesteś?
Moja pani doktor ma wszystko na uwadze. Odradzila mi USG , powiedziała,że przez to badanie niczego się już nie dowiemy . Jednak o tym jak poród będzie rozwiązany , będziemy myśleć podczas ciąży. Wszystko zależy od ułożenia i prawdopodobnie wielkości maluszka. Na razie nie powiedziała mi jak będziemy rodzic. Moja pierwsza corka ważyła 4100. Nie chcę sobie prorokować , ale widząc dzisiejsze wyniki wcale się.nie zdziwię jeśli kolejne też będzie duże. Co prawda USG to tylko sprzęt , ale ciążę prowadzę u tej samej doktor i w 100 procentach wszystko się potwierdziło z poprzednią waga.

Helke urodziłam CC 19.09.2018 roku. A ostatnią miesiączkę miałam 26 lipca 2019 r. To chyba 10 miesięcy się liczy różnicy ?
A ja czekam na swoją kolej u ginekologa. Przede mna 3 osoby, a ja zaraz chyba biegunki dostanę. Stres mnie pokonuje ....

Ja też zawsze dostaje biegunki [emoji854][emoji854]

reklama
Moja pani doktor ma wszystko na uwadze. Odradzila mi USG , powiedziała,że przez to badanie niczego się już nie dowiemy . Jednak o tym jak poród będzie rozwiązany , będziemy myśleć podczas ciąży. Wszystko zależy od ułożenia i prawdopodobnie wielkości maluszka. Na razie nie powiedziała mi jak będziemy rodzic. Moja pierwsza corka ważyła 4100. Nie chcę sobie prorokować , ale widząc dzisiejsze wyniki wcale się.nie zdziwię jeśli kolejne też będzie duże. Co prawda USG to tylko sprzęt , ale ciążę prowadzę u tej samej doktor i w 100 procentach wszystko się potwierdziło z poprzednią waga.

Helke urodziłam CC 19.09.2018 roku. A ostatnią miesiączkę miałam 26 lipca 2019 r. To chyba 10 miesięcy się liczy różnicy ?

Będzie krótki okres miedzy porodami. Po CC to istotne. Wiem od koleżanki bo miała ona też podobny czas. Miała robione usg blizny po CC czy wszystko ok. Ale z tego co wiem to szybko się goi najczęściej.

Ja mam duży okres po CC 7 lat.

A ja czekam na swoją kolej u ginekologa. Przede mna 3 osoby, a ja zaraz chyba biegunki dostanę. Stres mnie pokonuje ....
Jestem z Toba myslami i 3mam Cie za reke [emoji8][emoji8]daj znac od razu jak wyjdziesz. Jak mi corcia wstanie to idziemy do empiku kupic kartke na 1 urodziny dla chrzesnicy męza [emoji16]a ze obok jest pepco..hehe [emoji23][emoji23]a o tym badaniu z tym "cyrklem" slyszlalam,ale nikt mi tego nie robil a chodzilam do 2 szpitali,a rodzilam nie tak dawno,bo lipiec 2018. Dziwne, ze w niektorych szpitalach to robia obowiazkowo a w innych wcale.

Czyli 1 rok 7 mcy minie do rozwiązania. To nie jest źle. Podobno powinno poczekać się minimum rok :) u mnie będzie 2 lata 8 mcy

reklama
Do góry