Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super. A ile dzidziuś miał mm?[emoji8]Mówiłam, że będzie okey.
U mnie poród- 5 godzin sn skończył się też cc - rozwarcie 7 cm, bez znieczulenia tylko wiadomo masaż szyjki... Podobno młoda nie chciała wejść w kanał rodny... A nie badali mnie od względem budowy-a mikro nie jestem, w ciąży 78kg, teraz 63 :-\ drobna nie jestem. Jak takie 'badanie' wygląda?
To mierzą miednice takim urządzeniem coś w podobie cyrklaU mnie poród- 5 godzin sn skończył się też cc - rozwarcie 7 cm, bez znieczulenia tylko wiadomo masaż szyjki... Podobno młoda nie chciała wejść w kanał rodny... A nie badali mnie od względem budowy-a mikro nie jestem, w ciąży 78kg, teraz 63 :-\ drobna nie jestem. Jak takie 'badanie' wygląda?
Witaj [emoji4]super, ze dolaczylas do nas [emoji4]Dobry wieczór przyszłe Mamy!
Właśnie odkryłam to forum i stwierdzam, ze to prawdziwa skarbnica wiedzy. Szczególnie dla osoby takiej jak ja, która jest w ciąży 1 razObecnie zaczęłam 10 tydzień. Termin na końcówkę maja. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego wątku
![]()
Ale slodko [emoji16][emoji16]Ale mnie moja 6 letnia córcia zaskoczyła dziś [emoji106][emoji4]
Przyniesione ze szkoły. Na rysunku BOBASY
Treść zadania ważna
Taka mała rzecz a cieszy [emoji4]
Zobacz załącznik 1037272
@ Damalw
@ luna91 gratulujemy udanych wizyt [emoji8][emoji8]wiedzialam, ze wszystko bedzie dobrze [emoji4]kiedy macie prenatalne?