• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Usg genetyczne + papp-a mam zrobić między 11 , a 13 tc.
Dzisiaj jest 9+6 i jutro dziwnie do enel med aby się zapisać.
Nie mam pojęcia jakie to koszty bo cennika bie widzę :/
Gdzieś czytałam że USG koło 200-250 zł i papa podobnie więc w sumie około 500zł. Pewnie cena jest różna w zależności od przychodni, placówki.

Ostatnia edycja:
Co do ceny to powiem wam ,że nie wiem jak u mnie na mieście , ale moja doktor za USG prenatalne bierze 250. Wizyta normalna 150 z USG. A wczoraj wzięła ode mnie tylko 150 zł. Byłam w szoku , bo pamiętam jak w pierwszej ciąży płaciłam. Widocznie mnie polubiła [emoji16]. Ale w sumie 2 lata już do niej bardzo często chodzę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się z Wami o poranku:)
Godzina 02:53... oczy jak 5zl. Głód Że Zbiera się na wymioty i tak oto siedzę przed telewizorem jedząc już drugi Posiłek… szok
Pamiętam siebie w pierwszej ciąży , w pierwszym trymestrze [emoji854][emoji854][emoji854]. Z tydzień temu miałam to samo uczucie , ale przetrwałam.

Jakie plany na dziś ? Ja mam zamiar zrobić tone krokietów na obiad. Oczywiście dla kilku rodzin :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry