Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już się wystraszylam że dostałam jakiegoś bana na forum, że mnie wyrzuca hihiDziewczyny czy wam tez nie dziala aplikacja forum czy tylko ja mam jakis problem?
Polubiłam przez przypadek [emoji85]Dziewczyny czy wam tez nie dziala aplikacja forum czy tylko ja mam jakis problem?
Pamiętam siebie w pierwszej ciąży , w pierwszym trymestrze [emoji854][emoji854][emoji854]. Z tydzień temu miałam to samo uczucie , ale przetrwałam.
Jakie plany na dziś ? Ja mam zamiar zrobić tone krokietów na obiad. Oczywiście dla kilku rodzin![]()
Też nie działa. Tylko przez Taptalk jest okDziewczyny czy wam tez nie dziala aplikacja forum czy tylko ja mam jakis problem?
I ja właśnie też nie bardzo lubię korzystać z forum na przeglądarce, w aplikacji wygodniej... i już myślałam, że tylko ja mam taki problem, ale widzę, że wszystkie dziewczyny piszące z aplikacji mają to samo.Eee właśnie od rana rozkminialam dlaczego mnie wywala i nie chce wejść mi forum z aplikacji :/ kurcze, nie lubię przeglądarki a ten taptalk jakiś dziwny i jak dla mnie skomplikowany :/ mam nadzieję, że to naprawia..