pauli_ne
Fanka BB :)
Aaa to lipa. Bardzo chcialabym stelaż z fotelikiem bez adapterow, mialam z adapterami wozek dla syna i strasznie mnie wkurzalo to wkladanie i wyjmowanie adapterow :/Dokupujesz adaptery.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaa to lipa. Bardzo chcialabym stelaż z fotelikiem bez adapterow, mialam z adapterami wozek dla syna i strasznie mnie wkurzalo to wkladanie i wyjmowanie adapterow :/Dokupujesz adaptery.
To muszę się kiedyś wybrac na spokojnie popatrzećW balios m nie można było rozłożyć spacerówki na płasko. Tak pamiętam ale sprawdz jak teraz i wybralismy s. Bez gondoli sama spacerowe plus adaptery i fotelik
Spokojnie. Nie panikuj! Będzie dobrze! Trzymam kciuki :*Dziewczynki trzymajcie dzisiaj kciuki na 10:45 mam usg prenatalnejuz panikuje od rana, wczoraj jeszcze bylam oazą spokoju...
Będzie dobrze. Trzymam kciukiDziewczynki trzymajcie dzisiaj kciuki na 10:45 mam usg prenatalnejuz panikuje od rana, wczoraj jeszcze bylam oazą spokoju...
Ja na szczęście nie mam tego problemu na razie bo wszystkie rzeczy mam za duże.. Schudłam 4 kg w ciągu ostatnich 2 miesięcy. Może i nawet 1,5 miesiąca. Wszystko mi spada teraz haha. Ale wiem, że to nie będzie trwać wiecznie... Pewnie za miesiąc już będę się rozglądać za czymś bardziej ciążowymWow nie daje rady z nadrobieniem wszystkich postówdużo naskrobalyscie. Jeśli chodzi o ciuchy to załamana jestem bo w moje żadne już się nie mieszczę. A to dopiero 3 miesiac. Muszę się wybrać na zakupy i zwłaszcza jakaś kurtkę muszę sobie ogarnąć. Ale chyba poszukam jakiejs używanej kurtki bo na dwa miesiące nie opłaca mi się kupować nowej. Na dziecięce rzeczy patrzyłam ostatnio bo kuzynka ma rodzic i szukałam przewijaka. Tyle pięknych rzeczy dla dzieciaczków. Jakbym mogła to bym pół sklepu wykupiła
za wizytujących trzymam kciuki
będzie dobrze.