CatsMum
Fanka BB :)
Mówisz? A czemu żałujesz?Ja mialam taka nakładkę i trochę zalowalam ze nie kupilam takiej komody z przewijakiemteraz planuje kupic taka z której pozniej mozna zdjac i zostaje komoda
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mówisz? A czemu żałujesz?Ja mialam taka nakładkę i trochę zalowalam ze nie kupilam takiej komody z przewijakiemteraz planuje kupic taka z której pozniej mozna zdjac i zostaje komoda
![]()
Wyobraźcie sobie dziewczyny, ze wcześniej kupowałam duphaston i różne leki która biorę w ciąży. Na receptę oczywiście. I farmaceutka, która realizowała ta receptę okazuje się, ze rozgaduje ze jestem w ciąży. Ona mnie skądś kojarzy bo ja zupełnie jeszcze nawet nie doszłam która to.
Jestem po prostu w szoku!!
Ja na Strachach byłam ostatnio na koncercie i szczerze.... Slabizna... Wolę Pidżamę zdecydowanie. Ale kocham Raisse i na szczęście ją zagrali <3Trzeba jechać!
To jest moje uzależnienie. Jeżdżę wprawdzie od 8-9 lat jakoś dopiero. Wcześniej rodzice nie chcieli mnie puszczać
Dlatego ja swojego synka zabrałam. Miał 10 miesięcy i pierwszy Woodstock
W tym roku będę musiała odpuścić, choć kto wie.. tak mi się marzy usłyszeć Raissa na dużej scenie bo Strachy na Lachy maja grać...
No zobaczymy
Zobacz załącznik 1040604
Ja mialam taka nakładkę i trochę zalowalam ze nie kupilam takiej komody z przewijakiemteraz planuje kupic taka z której pozniej mozna zdjac i zostaje komoda
![]()
Noo właśnie taki chceJa mami taki przewijak co na komodę się go kładło lub łóżeczko. Teraz kładę go na ziemie jak zmieniam kupę. Fajna opcja bo jednak miękko a jak się sika to można po prostu wytrzeć. ( takie z ceraty jakby)
Nooo ja akurat na Hunterze w pogo nie byłam, ale na Łydce Grubasa na ścianie miłości na czele stałam hahah niesamowite przeżycie.![]()
I co? Będziesz się wybierać tego 22.11?
Ja chcę jeszcze wyczaić jakiś koncert Percivala i Frontside...
Trzeba jechać!
To jest moje uzależnienie. Jeżdżę wprawdzie od 8-9 lat jakoś dopiero. Wcześniej rodzice nie chcieli mnie puszczać
Dlatego ja swojego synka zabrałam. Miał 10 miesięcy i pierwszy Woodstock
W tym roku będę musiała odpuścić, choć kto wie.. tak mi się marzy usłyszeć Raissa na dużej scenie bo Strachy na Lachy maja grać...
No zobaczymy
Zobacz załącznik 1040604
Jakos tak nie bylo wszystko pod ręką, niby miałam organizery ale ostatecznie i tak wszystko trzymalam na komodzie [emoji14]Mówisz? A czemu żałujesz?
Moja znajoma wgl na łóżku dzidzie przebieraja mam taką fajną szafkę idealną na wysokość a pod nią szuflady i szafki więc tam planuje położyć tylko tą "matę" i tyle
![]()
Właśnie moja przyjaciółka tez na lozku przewijała 2 dzieci. Ja miejsca mam sporo, ale nie chce kupowac tez czegos, co bedzie zbędne.
Ja do tej pory jeszcze nic nie kupiłam.
Jakos się bałam, żeby nie zapeszyć.