Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo nie zaglądałam na grupę na fb, a tam jakiś "cyrk" się zrobił.widzialyscie na fb ile tam jest juz dziewczyn? juz nie jest to tylko nasze miejsce, ja tam nie bede pisac
Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app
Kurczę właśnie miałam napisać, że zupełnie nie kojarze niektórych nicków. Tutaj forum jest cały czas otwarte i może warto, żeby niektóre dziewczyny dały się tutaj bliżej poznać.Też patrzylam na niektóre nicki z listy.
Nie chciałam się wyłamywać z pomysłem "selekcji" (jakby to nie brzmiało) bo wiadomo, każdemu warto dać szansę.. Ale myślę, że taka szansa na wpisanie się do zamkniętej grupy znajduje się tu..
Przecież nikt nie musi się jakoś bardzo tu otwierać, wystarczy trochę się wgrać w grupę.. W końcu fajne babki jesteśmy ( [emoji14] ) i żadnej z nas nie gryzie (jeszcze haha)![]()
Jak najbardziej jestem na tak
Też patrzylam na niektóre nicki z listy.
Nie chciałam się wyłamywać z pomysłem "selekcji" (jakby to nie brzmiało) bo wiadomo, każdemu warto dać szansę.. Ale myślę, że taka szansa na wpisanie się do zamkniętej grupy znajduje się tu..
Przecież nikt nie musi się jakoś bardzo tu otwierać, wystarczy trochę się wgrać w grupę.. W końcu fajne babki jesteśmy ( [emoji14] ) i żadnej z nas nie gryzie (jeszcze haha)![]()
A ja dzisiaj poszłam do kościoła na 12 się pomodlic i jak usłyszałam jak dzieci śpiewają piosenki to się popłakałamBtw. dzięki dziewczyny za ostatnie wsparcie. Wczoraj wziełam się za sprzątanie, mimo że straszniee mi się nie chciało i jakoś podłe myśli odeszły na dalszy plan. [emoji4]Kurczę właśnie miałam napisać, że zupełnie nie kojarze niektórych nicków. Tutaj forum jest cały czas otwarte i może warto, żeby niektóre dziewczyny dały się tutaj bliżej poznać.
A propo tego gryzienia to nie byłabym taka pewna. Dzisiaj hormony przejęły nade mną kontrole i jestem tak wredna, że mąż mówi, że mam tyle jadu w sobie, że mogłabym ukąszeniem zabić. [emoji28][emoji1]Jak najbardziej jestem na taknie będę mówić za inne dziewczyny, ale myślę, że są tego samego zdania

No tak wczoraj, ale klikasz i się wkrecasz w grupę. Mówimy o czytaczachHmm, ja np zarejestrowałam się dopiero wczoraj, wiec jestem tu nowa i myśle, że dziewczyny, które tu są dłużej i więcej się udzielają powinny podjąć decyzje. Na pewno każda z nas to zrozumie i się dostosuje![]()
Hahhha, dlatego napisałam w nawiasie "jeszcze" wiadomo hormony nie raz wezmą górę nad nami, i nie dwa, nie trzy razy rzucimy się na siebie.. Tak to jest w stadzie kobiet hahahhaBtw. dzięki dziewczyny za ostatnie wsparcie. Wczoraj wziełam się za sprzątanie, mimo że straszniee mi się nie chciało i jakoś podłe myśli odeszły na dalszy plan. [emoji4]Kurczę właśnie miałam napisać, że zupełnie nie kojarze niektórych nicków. Tutaj forum jest cały czas otwarte i może warto, żeby niektóre dziewczyny dały się tutaj bliżej poznać.
A propo tego gryzienia to nie byłabym taka pewna. Dzisiaj hormony przejęły nade mną kontrole i jestem tak wredna, że mąż mówi, że mam tyle jadu w sobie, że mogłabym ukąszeniem zabić. [emoji28][emoji1]Jak najbardziej jestem na taknie będę mówić za inne dziewczyny, ale myślę, że są tego samego zdania