Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cieszę się, że komuś się przydaSuper lista, napewno skorzystam [emoji8]
Ale robisz cuda, co jeden to piękniejszyOjeeeej, nie lubię się „chwalić”, raczej zazwyczaj się wstydzę jak ktoś mnie wypytuje
Ale jeśli chcecie obejrzeć to zapraszam na fanpage na Facebooku
Torty na Wypasie (Konin)
Ja tez mam brzuch jak na 6 miesiąc. Ludzie mi kładą rękę na brzuchu żeby mi gratulowaćWitam z rana przy herbatce w pracy. Zemdkilo mnie dzisiaj przy myciu zębów. Zmieniłam pastę i chyba to ma znaczenie .. jutro mam wizytę i już się denerwuje. W ciągu miesiąca po przytyłam z kilogram, muszę opanować się z jedEbiem. Brzuch mam już jak w 20 tygodniu.Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace w dniu dzisiejszym.
Zasiłek macierzyński to bodajże 1000 zł, o ile dobrze się orientuję. Ale to coś innego niż wypłata w przypadku urlopu macierzyńskiego.
Wiesz co ja mieszkam w mniejszej miejscowości i nie mam takich fajnych lumpów. U mnie co lepszego znajduje w sh to zara, next lub nutmeg (też super jakość). Newbie jak żyje nie trafiłam nigdzie.
A często chodzisz po lumpeksach? Bo jakby Ci się coś fajnego dla dziewczynki trafiło na 80-86, to mogłabyś wziąć w ciemno dla mnie, ja bym przelewem zapłaciła za rzeczy i wysyłkę. [emoji1]
Jakie cuda! Jesteś niesamowitaOjeeeej, nie lubię się „chwalić”, raczej zazwyczaj się wstydzę jak ktoś mnie wypytuje
Ale jeśli chcecie obejrzeć to zapraszam na fanpage na Facebooku
Torty na Wypasie (Konin)![]()
Ja tez mam brzuch jak na 6 miesiąc. Ludzie mi kładą rękę na brzuchu żeby mi gratulowaća nie wiedza ze to tłuszczyk którego jakoś się teraz nie da wciągnąć a maluszek ledwo co wystaje nad linia majtek
![]()