Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oo fajnie, ktory bezirk ? Ja mieszkalam w wiedniu ale się wynioslam na obrzeża;DOo fajnie, my Wiedeń
O ła, no to rzeczywiste niemiłe doświadczenia, takie badanie powinno trwać conamniej 40 minut. Najważniejsze, że wszystko ok. A masz chociaz jakieś podstawy do badania nifty masz ponad 35 lat? Lub wcześniejsze ciążę z wadami? Inaczej takie badanie dokładne nie ma kompletnie sensu. Przykro, że trafiała na takiego lekarza.Ja niedawno wróciłam do domu z badań prenatalnych. Powiem Wam, że wyobrażałam sobie to trochę inaczej. Tyle się wysłuchałam, jaki ten lekarz do którego idę jest super i tak dalej, i niestety się zawiodłam. Byłam razem z partnerem w trakcie badania i cieszę się bo inaczej chyba bym nie wytrzymała! Z dzidzią jak najbardziej wszystko super, niestety spała, ziewała i leżała noskiem do dołu co utrudniało badanie, a nawet jak lekarz próbował maluszka jakoś pobudzić to tylko się przeciągał i nie dawał za wygranąsnickersa zjadłam ponad godzinę przed badaniem więc chyba za wcześnie
co do lekarza jeszcze, to zamiast robić ze mną wywiad, to tak naprawdę namawiał tylko na badania dodatkowo płatne. Na badanie za 2500zł które jest robione w Stanach Zjednoczonych!!!!!! Trochę mnie to wyprowadzilo z równowagi bo jednak same prenatalne robie po prostu dla spokoju ducha, a ten jeszcze tylko namawia, zeby zarobić. Poza tym tylko chwalił się swoja wiedza i jakie to on ma osiągniecia. Masakra! Samo badanie trwało z 10 minut. Zapłaciłam 300zł. Trochę przykro mi, że tak to wszystko wyszło, ale najważniejsze, że zobaczyłam dzidzie, że jest zdrowa, ma dwie nóżki, dwie rączki i 6cm! Więc już całkiem sporo szczęścia ❤ o płci nawet nic nie wspomniał na 10%, więc niestety nic również nie wiem na ten temat
![]()
W 18 , ale planujemy tez przeprowadzkę moze nie z Wiednia, ale okolice Florisdoru gdzie więcej spokoju.Oo fajnie, ktory bezirk ? Ja mieszkalam w wiedniu ale się wynioslam na obrzeża;D
O ła, no to rzeczywiste niemiłe doświadczenia, takie badanie powinno trwać conamniej 40 minut. Najważniejsze, że wszystko ok. A masz chociaz jakieś podstawy do badania nifty masz ponad 35 lat? Lub wcześniejsze ciążę z wadami? Inaczej takie badanie dokładne nie ma kompletnie sensu. Przykro, że trafiała na takiego lekarza.
Najważniejsze że wszystko z dzieckiem okJa niedawno wróciłam do domu z badań prenatalnych. Powiem Wam, że wyobrażałam sobie to trochę inaczej. Tyle się wysłuchałam, jaki ten lekarz do którego idę jest super i tak dalej, i niestety się zawiodłam. Byłam razem z partnerem w trakcie badania i cieszę się bo inaczej chyba bym nie wytrzymała! Z dzidzią jak najbardziej wszystko super, niestety spała, ziewała i leżała noskiem do dołu co utrudniało badanie, a nawet jak lekarz próbował maluszka jakoś pobudzić to tylko się przeciągał i nie dawał za wygranąsnickersa zjadłam ponad godzinę przed badaniem więc chyba za wcześnie
co do lekarza jeszcze, to zamiast robić ze mną wywiad, to tak naprawdę namawiał tylko na badania dodatkowo płatne. Na badanie za 2500zł które jest robione w Stanach Zjednoczonych!!!!!! Trochę mnie to wyprowadzilo z równowagi bo jednak same prenatalne robie po prostu dla spokoju ducha, a ten jeszcze tylko namawia, zeby zarobić. Poza tym tylko chwalił się swoja wiedza i jakie to on ma osiągniecia. Masakra! Samo badanie trwało z 10 minut. Zapłaciłam 300zł. Trochę przykro mi, że tak to wszystko wyszło, ale najważniejsze, że zobaczyłam dzidzie, że jest zdrowa, ma dwie nóżki, dwie rączki i 6cm! Więc już całkiem sporo szczęścia ❤ o płci nawet nic nie wspomniał na 10%, więc niestety nic również nie wiem na ten temat
![]()
To mieszkałysmy niedaleko bo ja w 17W 18 , ale planujemy tez przeprowadzkę moze nie z Wiednia, ale okolice Florisdoru gdzie więcej spokoju.
Co za lekarz wrrry.Ja niedawno wróciłam do domu z badań prenatalnych. Powiem Wam, że wyobrażałam sobie to trochę inaczej. Tyle się wysłuchałam, jaki ten lekarz do którego idę jest super i tak dalej, i niestety się zawiodłam. Byłam razem z partnerem w trakcie badania i cieszę się bo inaczej chyba bym nie wytrzymała! Z dzidzią jak najbardziej wszystko super, niestety spała, ziewała i leżała noskiem do dołu co utrudniało badanie, a nawet jak lekarz próbował maluszka jakoś pobudzić to tylko się przeciągał i nie dawał za wygranąsnickersa zjadłam ponad godzinę przed badaniem więc chyba za wcześnie [emoji14] co do lekarza jeszcze, to zamiast robić ze mną wywiad, to tak naprawdę namawiał tylko na badania dodatkowo płatne. Na badanie za 2500zł które jest robione w Stanach Zjednoczonych!!!!!! Trochę mnie to wyprowadzilo z równowagi bo jednak same prenatalne robie po prostu dla spokoju ducha, a ten jeszcze tylko namawia, zeby zarobić. Poza tym tylko chwalił się swoja wiedza i jakie to on ma osiągniecia. Masakra! Samo badanie trwało z 10 minut. Zapłaciłam 300zł. Trochę przykro mi, że tak to wszystko wyszło, ale najważniejsze, że zobaczyłam dzidzie, że jest zdrowa, ma dwie nóżki, dwie rączki i 6cm! Więc już całkiem sporo szczęścia [emoji173] o płci nawet nic nie wspomniał na 10%, więc niestety nic również nie wiem na ten temat
![]()
Ooo to jaka szkoda , że dopiero tu się spisalysmy, moje dwie bliskie znajome zjechała z rodzinami do Polski i wszystko na nowoTo mieszkałysmy niedaleko bo ja w 17do 18 chodziłam na spacery do parku Türkenschanz
![]()