roza_21
Fanka BB :)
Najlepiej polać ciepłym prysznicem miejsce bólu. U mnie skron i kark.Musze spróbować z prysznicem..
Nie martw się na zaś, jeżeli jednorazowe plamienia to zapewne po cytologii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej polać ciepłym prysznicem miejsce bólu. U mnie skron i kark.Musze spróbować z prysznicem..
Nie martw się na zaś, jeżeli jednorazowe plamienia to zapewne po cytologii
Koleżanka z poprzedniego forum rodziła w Gdyni i przez 3 dni nie wpuścili jej męża do szpitala. Tam nie ma takiego zwyczaju! Byłam w szoku bo mój K był ze mną codziennie od 8-20 nie wyobrażam sobie być po porodzie bez niego...
Kciuki [emoji1696]Hej dziewczyny. Znów naskrobałyście dużotrochę przeglądnęłam ale jakiś spór był wiec się nie zagłębialam aż tak
no nic ja od rana się kręcę bez celu. Dziś wizytuje i zaczynam panikować. Strasznie mnie obsypalo wypryskami na całym ciele i wszystko mnie swędzi. Wizytę mam na 15 ale czas mi się dłuży i dłuży. Obym jakoś przetrwała.
Ja znowu w drugą stronę .posłuchałam wszystkich dookoła i najmniejszego rozmiaru kilka sztuk miałam .
A moja mała topiła się w 56.
I wolno rosła .
Teraz mam zamiar lepiej się przygotować
I melise niech wypiją te co się denerwująDziewczyny hormony buzują :/ gleboki wdech i do przodu![]()
A tak serio... to rozważanie już, gdzie będziecie rodzic? Ja jeszcze o tym nie myśle, a powinnam ze względu na białaczkę :/
Napewno Warszawa tylko mam wyobrażenie, ze nie zdarzyłaby nagle dojechać jakby cis się zadziało[emoji54]
Uderzeń gorąca nie mam ale ciągle brak mi tchu.. Najgorzej jak się schylam albo długo stoję![]()
U mnie i kokon i poduszka do karmienia ( kura z la millou) to hit. Ta kura już w szpitalu mi pomogła z tym ze kładłam ja pod głowę sobie
A co do kocykow to ja minky nie bo takie sztuczne mi się wydają.
Lullalove ma extra, 50% bambus 50% bawełna milusie no cudo, używamy kilku od roku, często prane jak nowe
Będzie ciepło to pewnie ze dwa bambusowe otulacze by się przydały
A tak serio... to rozważanie już, gdzie będziecie rodzic? Ja jeszcze o tym nie myśle, a powinnam ze względu na białaczkę :/
Napewno Warszawa tylko mam wyobrażenie, ze nie zdarzyłaby nagle dojechać jakby cis się zadziało[emoji54]
Ja też jestem obsypana, plecy, twarz.... Najgorzej na dekoldzie, w tej ciąży nie dość że czuję się tragicznie to jeszcze tak samo wyglądamHej dziewczyny. Znów naskrobałyście dużotrochę przeglądnęłam ale jakiś spór był wiec się nie zagłębialam aż tak
no nic ja od rana się kręcę bez celu. Dziś wizytuje i zaczynam panikować. Strasznie mnie obsypalo wypryskami na całym ciele i wszystko mnie swędzi. Wizytę mam na 15 ale czas mi się dłuży i dłuży. Obym jakoś przetrwała.
Zabiję was. Weszlam na lullalove i zbankrutujeJa rodziłam w Gdyni w Redłowie i jestem mega zadowolona![]()
Lullalove extra jest - ja mam kosmetyki, kocyki - bajka![]()