• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

reklama
@CatsMum u nas właściwie też idzie o sprawy firmowe, finansowe niestety. Też mamy gorszy okres I mój jest już tak zniesmaczony, że zdarza mu się narzekać tak samo „do niczego w życiu nie doszedłem” chociaż ja się z tym nie zgadzam .. eh a ja zamiast wspierać jeszcze czasem dokładam :( Chociaż teraz wraca z pracy i dzwoni czy chce kebab :D Wiesz, że jako ciężarna masz możliwość usunięcia kamienia na NFZ?
Też się nie spotkałam z tym by zabraniali. Ja tam z moją od początku spałam. I szczerze nie wiem - nie wyobrażam sobie żeby można było zgnieść swoje dziecko - ile razy z wyczerpania zasnęłam przy cycku i jakoś jej nie zgniotłam :D to chyba taki instynkt macierzyński jest, że się nie zgniecie i się czuwa. Właśnie dziewczyny! Pierwiastki (jak to ginekolodzy określają czasem) niech się lepiej wyśpią na zapas :D Ja żałuje, że nie wzięłam tego snu w słoik np :) Hihi... a tak poważnie, potem to już się niestety cały czas „śpi na czuja” i nic nie jest takie samo, więc korzystajcie :)
No z tymi facetami to już tak jest. Mój to by za dużo chciał i jeszcze najlepiej od razu, a ja to za jego wypłatę dałabym się pokroić. Z resztą serio nie jest źle. Czeka teraz na pieniądze ze zlecania i budujemy szafę w przedpokoju, później kupujemy zmywarkę, kończymy łazienkę i odświeżamy ściany. Stać nas dzięki jego pracy na naprawdę wiele... Ale on kompletnie siebie nie docenia. Staram się go jakoś z tego wyciągać i chwalę i się cieszę z sukcesów. Nic to nie daje. A facet jest mega kochany i cieszę się, że mam właśnie jego. Tym bardziej, że jestem po bardzo ciężkim i toksycznym związku...
Sam wynik nic nie powie, potrzebny jest specjalny program i wrzuca się dane z usg i dane z krwi i dopiero wtedy jest rzetelny wynik
Dlatego już wysłałam do babeczki od genetycznego :D Czekam na odpowiedź ;)

@carlas dokładnie :) Moja do tej pory w nocy mnie zrywa na butle, ale wypije i śpi dalej. Już mamy regres snu chyba za sobą całkowicie :D Co nie zmienia faktu, że i tak jak zasnę to potem czekam aż się zacznie wiercić na jedzonko :)

Dziewczyny odnośnie otulaczy ja jeszcze polecam z Maki Mon Ami. Cenowo wyższa kategoria ale nie do zdarcia - ja mam z pewnością do drugiego dziecka jeszcze do użytku bo nic nie zniszczone!! No i moje ukochane Color Stories - córka właśnie takie miała pierwsze łóżeczko przyszykowane jak przyszłyśmy ze szpitala, na zdjęciu ma może 5 dni :)Zobacz załącznik 1041689

Ja już chce taka dzidzie :):)

U mnie jeszcze nie wiedzą. Syn się ucieszy (12 lat) a córka pewnie nie zakuma o co kaman... (rok i 3 miesiące)

Dziewczyny czy Wasze pociechy już wiedza? Jaka reakcja? My czekamy do prenatalnych ale powiem wam szczerze, że się boję powiedzieć starszakowi bo wcześniej ciągle mówił, że chce rodzeństwo a dziś jak mu powiedziałam, tzn podpytalam czy chciałby dalej to powiedział, że już nie chce i się aż poplakal, że nie o i kropka [emoji2957][emoji15]

Az się teraz boję[emoji849] jak to ogłosić? Jak go delikatnie przekonać? Nie chce go na bok odsuwa i mówić, że ma się pogodzić i kropka, tylko jakoś go fajnie przekonywać, że warto i fajnie mieć rodzeństwo.. Pewnie zazdrość w górę wzięła bo jednak ma już 5 lat i dobrze zaczyna rozkminiac, że dziecko będzie płakać i będzie czasem trzeba trochę ciszej się bawić itp. (takie argumenty użył między innymi)
Przekupywac go nie chce czymś bo to nie jest rozwiązanie, z resztą ja jestem daleka od takich przekupstw dziecka

Podobna do mojej . Śliczna kruszynka!
Zerknę sobie na te otulacze, bo przecież ten milion kocyków i otulaczy, które mam to mało...

@carlas dokładnie :) Moja do tej pory w nocy mnie zrywa na butle, ale wypije i śpi dalej. Już mamy regres snu chyba za sobą całkowicie :D Co nie zmienia faktu, że i tak jak zasnę to potem czekam aż się zacznie wiercić na jedzonko :)

Dziewczyny odnośnie otulaczy ja jeszcze polecam z Maki Mon Ami. Cenowo wyższa kategoria ale nie do zdarcia - ja mam z pewnością do drugiego dziecka jeszcze do użytku bo nic nie zniszczone!! No i moje ukochane Color Stories - córka właśnie takie miała pierwsze łóżeczko przyszykowane jak przyszłyśmy ze szpitala, na zdjęciu ma może 5 dni :)Zobacz załącznik 1041689

Ale śliczna dzidzia! Aż chce się już mieć swoje przy sobie.. :)
Skąd ta pościel? Ładne kolorki, takie neutralne to co lubię[emoji177][emoji177][emoji177]

O jezu!!!!!!! Jaka śliczna Myszka!!! I te włoski. Ale cudeńko [emoji173]️[emoji173]️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry