Pszczoła2020
Fanka BB :)
Wczoraj przyszła moja poducha do spania❤ najpierw na testy wziął ją mąż, mówi że chce taką na święta. Uciął sobie drzemkę
W nocy była moja. Uwielbiam ją! A mąż znów zadowolony bo nie turlałam się po łóżku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eh jakbym swojego widziała@luna91 współczuje sytuacji z synkiem. Niestety teraz dzieci takie są, ja mojego młodego zaczęłam puszczać dopiero w tym roku samego na plac (9 lat) właśnie przez dzieciaki...Mój starszy bardzo jest podatny na sugestie innych, taki klasowy błazen jak ja to mówię... W zeszłym roku w lecie wylal sobie butelkę wody na głowę podczas przerwy bo mu gorąco byłoogólnie głupoty robi żeby się popisać niestety.

Ja do 15Dzień Dobry [emoji4] Ja właśnie jem śniadanko i szykuje się do pracy. Dzisiaj będę do 17 [emoji2955]
Miłego dnia [emoji173]
Witajcie kochane ja od dzis jestem na L4 jutro ide do szpitala eh..maja dac mi pompe insulinowa bo mam cukrzycę i nie radze sobie z cukrami Masakra trzymajcie kciuki ale to jutroa dzis miłego dzionka
Mam lux med-sprawdź w OWU, u mnie normalne usg jest tylko w pakiecie, prenatalne nie.
Wątpię żeby było.
Też dostałam 'skierowanie' czyli kartkę z ok inf gdzieś mnie kieruje, jestem przed 35rz stąd wiem że zapłacę.
Dziewczyny (które mają za sobą takie doświadczenia) jak byście opisały pierwsze ruchy dziecka? Do czego to porównacie, czy to jest miejscowe czy w całej macicy?