Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co do CC, nigdy nie miałam, ale mam wiele znajomych po CC i mówią, że wolałby rodzic naturalnie (przeważnie są po CC i naturalnym więc wiedzą o czym mówią). Moja mama np. Ze mną w ciąży miała ciężki naturalny poród, z moim bratem CC i mówi, że wolałaby i tak rodzic naturalnieA ja mam pytanie do dziewczyn po CC, czy faktycznie tak bardzo boli po i prawie nie można się ruszyć? Ja się nasłuchałam strasznych historii i jestem przerażona.
Dziewczęta, gadaliście o tym, czym się smarujecie. Jak BioOil to tylko z Allegro!! W rossku 200ml 8-9dych, na Allegro 50zl z przesyłką![]()
Jem , ostatnio naszła mnie straszna ochota na nie [emoji854]Dzieczyny jecie pomarańcze? Niby 1 na tydzień żaden problem, ale zgaga moze byc gigantyczna... nie pamiętam czy jadlam w pierwszej ciąży![]()
Ja biorę jedzenie do laboNajlepiej to byloby wstac jak najpozniej, szybko sie zebrac. Migiem na badania i do domu na sniadanie, tak zeby bylo minimum czasu od wstania do badan.
Wiesz to chyba zależy od człowiekaA ja mam pytanie do dziewczyn po CC, czy faktycznie tak bardzo boli po i prawie nie można się ruszyć? Ja się nasłuchałam strasznych historii i jestem przerażona.
Jem , ostatnio naszła mnie straszna ochota na nie [emoji854]Ja biorę jedzenie do laboWiesz to chyba zależy od człowieka
Ja czułam się tragicznie , a to przez to też ,że rodziłam prawie 16 godzin. Ostatnie noce nie przespane i na prawdę nie miałam siły po cięciu. Inne koleżanki czuły ból , ale funkcjonowały normalnie. Ja po ok 10 dniach zaczęłam chodzić wyprostowana. Ogólnie po CC , dziewczyny trzeba dużo chodzić . Tak mi koleżanka położna zaleciła. Żeby dobrze się tam wszystko zrosło.
Nie pisałam wieczorem . Siedziałam z mężem i córką. Mała nam wczoraj zdjęła pieluchę i zrobiła kupę na jasny dywan. Dobrze ,że humorystycznie do tego podeszliśmy. Ogólnie kończę jej ściany w pokoiku. Pochwalę wam się zwierzątkami. Mąż będzie miał od jutra 5 dni wolnego to listwy przymocuje
Zobacz załącznik 1042743
Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app