No to u mnie dokładnie ten sam dzień i dokładnie tak samo sie czuje [emoji52]Ja jutro 12+O a od rana mdlosci i leżę, leżę i się mecze [emoji1785]
Przestalo padać i nawet sie zmusilam żeby wyjść na spacer z synem. Trochę pomogło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to u mnie dokładnie ten sam dzień i dokładnie tak samo sie czuje [emoji52]Ja jutro 12+O a od rana mdlosci i leżę, leżę i się mecze [emoji1785]
Dziewczyny,ale Wam zazdroszczę. Ja tylko albo wymiotuje,albo leżę. Zero sił na cokolwiek..aż wstyd jak mój dom wyglada..Próbuje coś zrobić, to zaraz mi niedobrze, zadyszka, serce chce mi wyskoczyć i cała upocona jestem..
Poczekaj aż się potwierdzi płećZobacz załącznik 1043346 Zobacz załącznik 1043351 Zobacz załącznik 1043352 Zobacz załącznik 1043353
To są chłopięce - jeśli któraś Mamuśka byłaby zainteresowananie mogłam się oprzeć
![]()
Ja już przepadałamPoczekaj aż się potwierdzi płeć![]()
Na pewno się jakaś chetna znajdzie na ubranka dla dziewczynkiJa już przepadałam [emoji2957][emoji23] co dziennie coś.. ciekawe co jak u mnie się córka nie potwierdzi [emoji28]
Monia u mnie dziś tez „kupa”, pokłóciłam się z M (od kilku dni się zbierało), mieliśmy odebrać dziś obrączki to powiedziałam ze nie jadę po nie bo nie wiem czy jest sens.. wiec ściskam Cię mocno!
Za to poszłam sobie na shopping do lumpu, oczywiście nakupiłam mnóstwo pięknych ciuszków - dla dziewczynki ale pomyślałam tez o Wasktóra z Was będzie miała chłopca a chciałaby ciuszki to zaraz wstawię, może akurat którejś Wam się spodoba..
![]()
Brawo Ty motywujeszJa leżę od godziny. Poczułam dziś pierwszy raz skurcz macicy. Muszę magnez zapodac . Ale ogólnie jest ok.
Mój dom błyszczy. Nigdy nie było tak czysto [emoji23][emoji23][emoji23] ciekawe do kiedy ?[emoji854]