Też te 11lat temu czułam się znakomicie a teraz porażka.
Żarcik taki
Ja czuję, że dziewczyna bo z Olkiem czułam się super a teraz to dramat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czuję, że dziewczyna bo z Olkiem czułam się super a teraz to dramat
Haha mój mąż też się tak śmieje.... że lekarz mówił przecież, że to było 10 lat temu A ja sie dziwię....Wiesz w pierwszych ciążach sporo młodsze byłyśmy
![]()
![]()
Żarcik taki
![]()
Haha mój mąż też się tak śmieje.... że lekarz mówił przecież, że to było 10 lat temu A ja sie dziwię....
Wtedy miałam 21 lat.
.
Moja położna jak robiła wywiad środowiskowy, i pytała kiedy rodziłam. Mówię 2007 i 2014 rok. A ona na to aaaa to w 2020 roku będzie Pani jak pierworódka hahhahaWiesz w pierwszych ciążach sporo młodsze byłyśmy [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Żarcik taki
![]()
A ja byłam za gruba na Alicję i zostałam Kasia ;DMojej mamie podobało się Zuzia ale ja jak się urodziłam to byłam za brzydka na to imię, bo miałam żółtaczkę i długie czarne włosy i wyglądają jak indianiec jakiś i mama stwierdziła ze to imię w ogóle nie pasuje i zostałam Justyna.
Haha brzmi kosmicznie . Widać wizualizacje mamusie miałyA ja byłam za gruba na Alicję i zostałam Kasia ;D
HahahahahaA ja byłam za gruba na Alicję i zostałam Kasia ;D
Haha mój mąż też się tak śmieje.... że lekarz mówił przecież, że to było 10 lat temu A ja sie dziwię....
Wtedy miałam 21 lat.
.