Ewa konewa
Zaciekawiona BB
Ja ostatnio wypiłam i to dwie , byliśmy u znajomych wieczorem posiedzieć. Pepsi tez mi się zdaża wypić trochę.Ja mam ostatnio straszna ochotę na warkę zero cytrynową ale ciągle jakoś mam barierę, żeby kupić i wypić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja ostatnio wypiłam i to dwie , byliśmy u znajomych wieczorem posiedzieć. Pepsi tez mi się zdaża wypić trochę.Ja mam ostatnio straszna ochotę na warkę zero cytrynową ale ciągle jakoś mam barierę, żeby kupić i wypić![]()
Cieszę się że wszystko dobrze poszło [emoji8]Mam nadzieję że teraz grzecznie leżysz [emoji3516] Zazdroszczę Ci tego fisha - "tylko" do piątku [emoji7] Ja muszę czekać 3 tygodnie i tego najbardziej się boję [emoji22] Wariatkowo jak nic... Mogę spytać ile płaciłaś?
I czegoś tu jeszcze nie rozumiem [emoji848] Mi babka w przychodni powiedziała że trzeba czekać 3 tygodnie bo muszą urosnąć komórki. Możliwe że wynik będzie po dwóch, ale to zależy od komórek. A teraz czytam, że jak zapłacisz to komórki o tym wiedzą i rosną w 3 dni??? [emoji2962][emoji43] Czy ktoś potrafi mi to wyjaśnić?
Ja mam ostatnio straszna ochotę na warkę zero cytrynową ale ciągle jakoś mam barierę, żeby kupić i wypić [emoji53]
Co to jest Miłosław?No coś Ty! Ja mam fazę na Miłosława bezalkoholowego i pije bez ograniczeńto dobre elektrolity!
No coś Ty! Ja mam fazę na Miłosława bezalkoholowego i pije bez ograniczeńto dobre elektrolity!
To piwoCo to jest Miłosław?![]()
A mnie do piwa jakoś nie ciągnie , ale winka to bym się napiła, słyszałam ,że w Lidlu są bezalkoholowe więc moze zaopatrze się w takie na Sylwestra![]()
No coś Ty nie bój się, sprawdź tylko czy to jest ta 0,0% i nic Ci się nie stanieJa mam ostatnio straszna ochotę na warkę zero cytrynową ale ciągle jakoś mam barierę, żeby kupić i wypić [emoji53]