• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

Kochane ile ważą Wasze dzieciatka? i w których tyg jesteście?
20t2d, Malutka niecałe 280 gram ♥️ jeszcze widzę swoje stopy 😂
DSC_0378.JPG

reklama
Dzień dobry. U mnie wczoraj po wizycie w sumie nic ciekawego, prócz tego że brzuch dalej boli, dostałam 3x nospe in2x luteine i leżeć . Jak do czwartku nie przejdzie to szpital. Właśnie zaprowadziłam dzieci, podjechałam na badania i czekam na krew. [emoji14]

20t2d, Malutka niecałe 280 gram [emoji3531] jeszcze widzę swoje stopy [emoji23] Zobacz załącznik 1055141
Szacun! [emoji23]
Dzień dobry. U mnie wczoraj po wizycie w sumie nic ciekawego, prócz tego że brzuch dalej boli, dostałam 3x nospe in2x luteine i leżeć . Jak do czwartku nie przejdzie to szpital. Właśnie zaprowadziłam dzieci, podjechałam na badania i czekam na krew. [emoji14]
Mam nadzieję że pomoże i obejdzie się bez szpitala ;*

Trzymam kciuki żeby wszytko było ok ❤
Dziewczyny... Farbujecie włosy podczas ciąży? Czy używacie jakichś specjalnych farb?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry