A skądTo szpital Twój nie mial dni otwartych ? Przeważnie raz na tydzień lub raz na miesiąc maka szpitale dni otwarte gdzie położna oprowadza mamusie po porodowce![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A skądTo szpital Twój nie mial dni otwartych ? Przeważnie raz na tydzień lub raz na miesiąc maka szpitale dni otwarte gdzie położna oprowadza mamusie po porodowce![]()
Bo nie ma co sie denerwować poki dziecko się nie urodzi, teraz nie jesteś w stanie mu pomóc jak i ona swojej córeczce, a stresem można Ty to pogorszy sytuacje bo dziecko czuje wszystko takze na spokojnieJa po USG przepływy dobre ale to robiła mi asystentka i USG na zobaczyć ultrasonografia ta więc poczekam na jego opinie ...a przede wszystkim na mojego iekarza bo on tu pracuje i jutro ma być tutaj ...podobno mały nic nie przybrał ha wadze od 14 kwietnia więc zobaczymy co mi lekarz powie ....zaczynam się martwić..... Leżę z dziewczyną która jest w 38 tyg i wie że hej córeczka jest chora
na w serduszku wszystko na odwrót i podziwiam jej spokój ...serio ....
Spokojnie, staraj się myśleć pozytywnie. Pamiętaj, że usg ma swój margines błędu pomiarów.Ja po USG przepływy dobre ale to robiła mi asystentka i USG na zobaczyć ultrasonografia ta więc poczekam na jego opinie ...a przede wszystkim na mojego iekarza bo on tu pracuje i jutro ma być tutaj ...podobno mały nic nie przybrał ha wadze od 14 kwietnia więc zobaczymy co mi lekarz powie ....zaczynam się martwić..... Leżę z dziewczyną która jest w 38 tyg i wie że hej córeczka jest chora
na w serduszku wszystko na odwrót i podziwiam jej spokój ...serio ....
Ja po USG przepływy dobre ale to robiła mi asystentka i USG na zobaczyć ultrasonografia ta więc poczekam na jego opinie ...a przede wszystkim na mojego iekarza bo on tu pracuje i jutro ma być tutaj ...podobno mały nic nie przybrał ha wadze od 14 kwietnia więc zobaczymy co mi lekarz powie ....zaczynam się martwić [emoji45]..... Leżę z dziewczyną która jest w 38 tyg i wie że hej córeczka jest chora [emoji45] na w serduszku wszystko na odwrót i podziwiam jej spokój ...serio ...
Mówię do męża: jutro sami pojedziecie do lasu na spacer ja już nie mam siły, a on się bezczelnie ucieszył
Chyba była zbednym balastem na tych męskich wycieczkach![]()