Charlotte21
Fanka BB :)
Zupełnie zapomniałam o tych procedurachTak teraz starają się trzymać krócej, ale NFZ wypłaca świadczenia za 3 doby, wiec

Ja pamiętam jakie miałam.takie dziwne uczucie, że będąc w szpitalu w 32tc i wokół kobiet które rodziły lub czekały na cc, też jakoś weszłam w fazę porodu i dziwnie mi było wrócić do domu i dalej czekać jeszcze 2 moesiaceMają mi jeszcze raz USG zrobić tak ordynator mówił i cały czas KTG robią...jeśli nic się nie wydarzy to pt wyjdę podejrzewam że trzymają 3 doby żeby kasę za mnie dostali ...Nie mówili ale to sobie już z lekarzem swoim porozmawiam
i mam nadzieję że nic due nie zmieni i w pt wyjdę

takie to dziwne było.
 takie to dziwne było. U mnie dzisiaj wymarzone 38t0d i mam bóle kiesiaczkowe i straszne rozwolnienie. Wykończe się i zaczynam stresować.
Trzymam kciuki aby ktg było dobrze i czekajcie jak najdłużej w dwupaku
Ja na jedzenie w szpitalu nie narzekalam. Jadłam do było. Jak człowiek głodny to mu wszystko smakuje
 najgorsze jeat dla mnie to że kolacja jeat koło godziny 17.00 i nie bądź człowieku głodny!
 najgorsze jeat dla mnie to że kolacja jeat koło godziny 17.00 i nie bądź człowieku głodny! 

wczoraj wzielam drugą dawkę antybiotyku MONURAL. Obudził mnie w nocy koło 3 taki bol zoladka i całego brzucha że się wystraszylam że to już to !!!
 wczoraj wzielam drugą dawkę antybiotyku MONURAL. Obudził mnie w nocy koło 3 taki bol zoladka i całego brzucha że się wystraszylam że to już to !!! 
 ale na szczęście mam chorobę lokomocyjna i u mnie nie tak łatwo o "zwrot" do muszli.
 ale na szczęście mam chorobę lokomocyjna i u mnie nie tak łatwo o "zwrot" do muszli.  czuje się wypluta. Malutka tak się wiercila przez to. Dosyć że mnie żołądek pierunsko bolał to ona mi po nim kopała. Na ulotce napisane że biegunka to naturalny objaw po tym leku. Super po prostu....
 czuje się wypluta. Malutka tak się wiercila przez to. Dosyć że mnie żołądek pierunsko bolał to ona mi po nim kopała. Na ulotce napisane że biegunka to naturalny objaw po tym leku. Super po prostu....
 cieszę się strasznie że doczekaliśmy tej daty. Jutro mam wizytę i czekamy już tylko na akcje.
cieszę się strasznie że doczekaliśmy tej daty. Jutro mam wizytę i czekamy już tylko na akcje. 

gratuluje 38 tyg ciąży,  u mnie jeszcze 2,5 tyg to tego momentu
 gratuluje 38 tyg ciąży,  u mnie jeszcze 2,5 tyg to tego momentu