• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

Ja dzisiaj miałam.cudowna noc 🤩 spałam jak kamień. (Tylko 3 nocne sikania) 😴 dopiero co wstałam. Czuje się jak nowomarodzona. 🙂
Ja mam dzisiaj wizytę o 11.50 (na szczęście przełożyli mi z 15.00) ☺ to już ostatnie usg i ktg i wizyta. Potem już mam się do szpitala zgłaszać.

Ja też się strasznie boje ostatbio. Hormony robia swoje. Mam nadzieję że Malutka jest zdrowa, że poród pójdzie szybko i sprawnie. Strach mnie taki wziął i niemoc. Że nie wiem czy wogole chce rodzic 🤭🤔
Ale damy radę. Teraz dopiero zaczęłam.odczuwac przez tego wirusa takie zawieszenie w czasie które zaczyna mi przeszkadzać.

Mój szpital na szczęście nadal działa. Nic nie wiem aby to zamykali. 😊😁 o oby tak zostało. Teraz leki, zastrzyk, śniadanko i będę się zbierać do lekarza.

Czy któraś z Was jeat samozatrudniona? Miałabym pytanie o przejście z l4 na macierzynski 😉

reklama
Ja jeszcze nie miałam KTG i raczej już do położenia w szpitalu nie będę mieć [emoji20]
Też mnie dobija cała sytuacja, ale morda mi się cieszy na myśl, jak już na spokojnie ze szpitala zadzwonie na Skypa do męża i córci i przedstawię im nowego członka rodziny, a później ta radość, gdy wyjdę i się zobaczymy wszyscy razem

Tez żyję ta myślą 🤩
Wtedy już wszystko inne i może nawet sytuacja epidemiologiczna, na chwile nie będą miały znaczenia.[/QUOTE]

Ja jeszcze nie miałam KTG i raczej już do położenia w szpitalu nie będę mieć :(
Też mnie dobija cała sytuacja, ale morda mi się cieszy na myśl, jak już na spokojnie ze szpitala zadzwonie na Skypa do męża i córci i przedstawię im nowego członka rodziny, a później ta radość, gdy wyjdę i się zobaczymy wszyscy razem <3
Nie martw się ja też jeszcze nie miałam. A w pierwszej ciąży miałam Dopiero na przyjęciu do porodu takze w sumie raz w życiu mialam ktg A to już 2 ciąża 😁

Ja dzisiaj miałam.cudowna noc 🤩 spałam jak kamień. (Tylko 3 nocne sikania) 😴 dopiero co wstałam. Czuje się jak nowomarodzona. 🙂
Ja mam dzisiaj wizytę o 11.50 (na szczęście przełożyli mi z 15.00) ☺ to już ostatnie usg i ktg i wizyta. Potem już mam się do szpitala zgłaszać.

Ja też się strasznie boje ostatbio. Hormony robia swoje. Mam nadzieję że Malutka jest zdrowa, że poród pójdzie szybko i sprawnie. Strach mnie taki wziął i niemoc. Że nie wiem czy wogole chce rodzic 🤭🤔
Ale damy radę. Teraz dopiero zaczęłam.odczuwac przez tego wirusa takie zawieszenie w czasie które zaczyna mi przeszkadzać.

Mój szpital na szczęście nadal działa. Nic nie wiem aby to zamykali. 😊😁 o oby tak zostało. Teraz leki, zastrzyk, śniadanko i będę się zbierać do lekarza.

Czy któraś z Was jeat samozatrudniona? Miałabym pytanie o przejście z l4 na macierzynski 😉
Piateczka ja też w końcu spalam i 2 razy na siusiu, obudziłam się o 6 i zasnelam do 8:30 cudownie 😁 syn juz wycina omlet, mąż robi śniadanie, ja nastawialam na rosolek , słoneczko świeci...wczoraj się tak wieczorem namarudzilam, a dziś świąt piękniejszy 🤣🤣🤣

Ja od rana jak na szpilkach 😅 najpierw weszka Pani doktor która ma moja sale i pierwsze pytanie do niej czy jutro wyjdę a ona jest taka możliwość 😔 myślę czekam na obchód patrzę nie obchód ale wchodzi mój lekarz 🙏😁 banan na ustach mych się pojawił 😁 mówię mu wszystko waga itp buzia mi się nie zamyka 😅 a Pan doktor że pójdę z nim po obchodzie i zrobimy USG 🙂 będę spokojniejsza 🙂 i obchód się zaczął i zastępca ordynatora pow że dziś poobserwuja a jutro do domu jeśli będzie dobrze 🙂 ....teraz czekam na USG z moim lekarzem się uspokoję mzm nadzieję ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry