Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I nas z corka to samo. Dostaliśmy probiottk na jelita i espumisan. Ale mimo wszystko nadal jak się budzi to jest płacz, prezencie się u dopiero roni kupę. Będę też to konsultować i lekarza czy to jest ok zachowanie.Witam, mam pytanie Mój Majowy Maluszek ma problemy z kupka. Strasznie się męczy zanim uda mu się ja wypchnąć. Jakie Rady? Jak mu pomoc?
Też na początku karmiłam piersią może tak samo jak ty tylko u nas dopiero skończy się 4 tygodnie 27 czerwca a połóg się już kończy i będziemy mieć wizytę kontrolną co do okresu zobaczymy kiedy się pojawi.Witajcie majoweczki. Mam pytanie do mam po cc. Czy dostalyscie juz 1 miesiaczke? Ja w poniedzialek czyli 7 tyg po cc. Tylko 2 tyg karmilam piersia. 2 dni tak lecialo jak z kranu....a hak u was???
Witajcie majoweczki. Mam pytanie do mam po cc. Czy dostalyscie juz 1 miesiaczke? Ja w poniedzialek czyli 7 tyg po cc. Tylko 2 tyg karmilam piersia. 2 dni tak lecialo jak z kranu....a hak u was???