• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majówki 2014

reklama
Bajka07 ja nie podawalam zadnych zmyslonych danych. Jest tam opcja jak sie nie ma jeszcze dzidziusia I sie podaje przewidywany termin porodu.

A nie wiesz kiedy sie skonczyla promocja w fisher price??

Daj jej syropek na alergie zeby zmniejszyc swiad i uspokoi sie troszke moze byc senna bo po lekach na alergie jest sie nie raz sennym. Mozesz dac jej paracetamol na noc ja dawalam i to i to i smarowalam pudrocremem

A czy syrop na alergie nie bedzie kolidowal z wirusem wiatrowki...? Boje sie jakiejs interakcji:( co troche sie budzi..z placzem i krzykiem..rzuca sie po lozku:( w zasadzie jak histeria..troche pewno sama sie nakreca..ale przeciez swedzenie i to w miejscu baardzo intymnym jest okropne..i ta niemoc...

Jaranti weź nospę i poleż, mam nadzieję, że przejdzie nie martw się na zapas ;)

Jaranti, a ja od jakiegoś tygodnia, dwóch mam skurcze jak na miesiączkę. Poboli tak ok 30-60sek i przestaje. I sa one niereguralne, ale też mnie martwią... Mam wizytę 8.01, to mam nadzieję dowiem się co to może być. Może to te skurcze Braxtona- Hicksa???

Zobacz co znalazłam: Skurcze Braxtona-Hicksa - co musisz wiedzieć - Ciąża - Rodzina - Polki.pl
Także myślę, że ani Ty ani ja nie mamy się czym martwić.

Jaranti, mi twardnieje codziennie po kilka a nawet kilkanaście razy już od miesiąca, jeśli to Cię pocieszy. Ale jak będziesz u lekarza, to lepiej sprawdźcie szyjkę, czy się nie skraca. Bo czasami takie skurcze niestety mogą to powodować. U mnie jak tylko się zaczęły, to skróciła się do 29 mm, a po 2-óch tygodniach miała 36 mm. Mam nadzieję, że teraz też trzyma fason i się nie skraca:-p

Jaranti - ja już mam te skurcze od jakiegoś czasu, w sumie to nawet za wcześnie je miałam ale taka już moja uroda...

Kochane bardzo Wam dziękuję, ;-):-) wzięłam nospę - przespałam się i odstresowałam. Przeszło.
Mała zaczęła dokazywać w brzuszku. Muszę się przyzwyczaić.
Ale na 100% zapytam lekarza przy najbliższej wizycie. Też podejrzewałam te skurcze, ale nigdy się pewności nie ma gdy ma się doczynienia z czymś takim po raz pierwszy.

witam świątecznie:-D a takie sobie wczoraj plany porobiłam na dzisiaj dopiero później uświadomiłam sobie że przecież święto a chleba nie i co został nam tostowy:sorry:
Kasiek1983 myślę że to po prostu zwykły sen nic się nie przejmuj:tak:
u nas straszne mgła i zimno jak na ostatnie temperatury kurcze mogło by trochę przymrozić żeby te wstrętne wirusy zniszczyło:crazy:

dziś na obiad planuję kotlety z serem i do tego ryż z curry:-D

Ja już od 8 nie śpię.. ;-) W nocy oglądaliśmy komedię Millerowie, naprawdę genialna. :-) Co do planów to żadnych konkretnych oprócz wylegiwania się z M w łóżeczku, chociaż w sumie kupił sobie Fifke 2013, więc chyba do łóżeczka go nie zaciągnę..:-p Ja będę nadrabiać seriale, hmm.. może zacznę od Housa. ;-)

kotka - niestety co do małej to nie pomogę, :no: ale zdrówka życzę.. :* <3

A czy syrop na alergie nie bedzie kolidowal z wirusem wiatrowki...? Boje sie jakiejs interakcji:( co troche sie budzi..z placzem i krzykiem..rzuca sie po lozku:( w zasadzie jak histeria..troche pewno sama sie nakreca..ale przeciez swedzenie i to w miejscu baardzo intymnym jest okropne..i ta niemoc...

Nie sadze ja podawalam swojej corce bo lekarz nam tak powiedzial. I zeczywiscie bylo to wielkie usmierzenie swedzenia . Syrop na alergie pomoze jej n,a swiad okropny skory nie bedzie sie dziecko tak meczyc i wic . Bo to trwa do dwoch tyg .. a najgorzej jak jest wysyp krostek i zaczynaja przysychac ...podaj dziecku zeby sie nie meczylo.napewno jej nie zaszkodzi

Natuszka21 widziałam ten film superowy:-D
jak wam się podoba bo ja się zakochałam limitowana edycja Marine:-D
wozek.jpgwozek2.jpg

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 155
  • wozek2.jpg
    wozek2.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 140
reklama

Nowe wątki