cześć dziewczynki

melduję się w piżamie

wzięłam sobie na dzisiaj urlop ;-) potrzebuję takiego spokoju

chłopców nie ma, a ja sobie nic nie robię ;-) nawet sprzątać nie muszę, bo

Mrówka pokój stoi częściowo w naszej sypialni, częściowo w przedpokoju i częściowo w duzym pokoju

więc co tu sprzątać ;-) łazienkę ogarnę i będzie super
tak, tak, remont uważam za rozpoczęty ;-) wczoraj przyjechał teść i razem ze ślubnym rozplanowali roboty ;-) przy czym główny kierownik robót (czyli ja) odjęłam im robotę, a bo tutaj nie trzeba ryć, tutaj też, tutaj zrobi się tak ;-) więc Ślubny zachwycony, ma mniej roboty brudnej :-) jak dobrze pójdzie to na przyszły weekend będziemy jechać po szafę, oczywiście do ikei ;-) bo sobie taką już rozplanowalam i mam jedna w przedpokoju ;-) zadowolona jestem, więc kolejna będzie w naszej sypialni ;-)
z Mrówka pokojem będzie więcej zabawy ;-) bo oczywiście kieronik robót rozkazał zrobienie własnoręczne łóżka piętrowego

troszkę chłopcy się namęczą, a co ;-) niech sobie nie myslą, że dam im spokój ;-) wizję łózka już mam, tylko muszę wymyśleć jak ma wyglądać szafa Mrówka ;-) bo ja akurat też będziemy sami robić ;-)
zjadłam już śniadanio :-) jajeczka na miękko ze ściętym białeczkiem :-) do tego pomidorki z cebulką w śmietanie

mmmm, Juliano próbuje wyskoczyć ;-) szaleństwa młodzieży
STRACIATELLA raczej wcześniak po 32 tygodniu jest już w pełni wykształcony ;-) tylko wagowo mniejszy ;-)
MI_LVA mnie wczoraj też ciągnęło ... nawet jeden skurcz miałam taki poważniejszy ... na własne życzenie

biurko niosłam

chciałam Mrówkowi pomóc ;-) bidulek, musi za mnie odwalać ciężką robotę ... więc nawet swoje mebelki z tatą wynosił ...
NATUSZKA a widzisz, czasem trafić można na ludziów ;-)
słońce świeci :-) ale ma padać

więc nie wiem czy robić pranie i na balkon wyrzucać, czy też nie