reklama

Majówki 2014

reklama
Ja narobiłam zapasu dwójek i najmniejsze ubranka dostałam na 62. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy jednak nie będzie mi potrzeba na początek mniejszych pieluszek i ubranek bo patrząc na wymiary BPD i FL wydaje mi się, że mój krasnalek będzie drobniutki. W 28 tyg była raczej poniżej średniej. Do szpitala i tak biorę paczkę jedynek bo one najlepiej chłoną więc zobaczymy po urodzeniu. Ehhh ciągle jakieś wątpliwości :-D

anita no to chłopaki górą na majówkach :) My też mamy mega problem z imieniem, ciągle jakieś zmiany :P

Aśku to Ja też Ja też :))))) wszystkiego najlepszego kochana...mnóstwa szczęścia i miłości :* aby każdy Twój dzień był z tych pięknych :)

anita no to chłopaki górą na majówkach :) My też mamy mega problem z imieniem, ciągle jakieś zmiany :P
A macie już jakieś imię na oku?

Mi, moja diabetolog mówiła, że maleństwa zaczynają intensywniej nabierać masy ciała po 30 tc :) Poprzednio przy córci miałam 1 i były ok. Amelka ważyła 3 450g

Swoją drogą to rozważam zakup fotela bujanego :) coś takiego DREWNIANY FOTEL BUJANY Z PODUCHĄ-BIAŁY (3938754098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub Ukołysz mnie mamo - fotel bujany. | Portal wnętrzarski tworzony w formie bloga - DomHobby.pl co o tym sądzicie?

Ostatnia edycja:
CzekamyNaIgorka ja mialam inna skale. U mnie wyszlo po dwoch godz 9,7.

Anitajas kupilas go? Jest cudny!!!!! Tez chce taki!!!! Jak go kupisz to daj znac czy jest duzy gabarytowo, bo marze o fotelu bujanym tylko u nas malutko miejsca w mieszkaniu :(

Ostatnia edycja:
Kochane powiedzcie mi, bo nie potrafie tego zinterpretować. Otrzymałam wyniki z glukozy i na czczo mam 80 a po 2 godzinach wyszło 136 mg/dl . Co to oznacza ? :confused:
Masz wyniki ok. Na czczo powinny być poniżej lub równe 90, po godzinie mniejsze lub równe 120, a po dwóch godzinach chyba powinno być poniżej lub równe 140. To jest tylko moje zdanie - lekarzem nie jestem :)

Anitajas kupilas go? Jest cudny!!!!! Tez chce taki!!!! Jak go kupisz to daj znac czy jest duzy gabarytowo, bo marze o fotelu bujanym tylko u nas malutko miejsca w mieszkaniu :(
Jeszcze nie kupiłam. Właśnie waham się, który wybrać :) Poprzednio bardzo mi brakowało jakiegoś fotela przy karmieniu dziecka, więc teraz powiedziałam sobie, że fotel, pod ręką mały stolik oraz lampka obowiązkowo musi być zakupiona ;)

Ostatnia edycja:
reklama
iza_marta mi na dole pisze przelicznik ; mg/dl * 0,0555 = mmol/l
Martyyyyna mi też sie wydaje ze mieszcze sie w normie a mi tu napisali wartość referencyjna 74-106.
Mam nadzieje, że do diabetologa mnie nie wyśle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry