diabliczka00
Fanka BB :)
Ojjj tak :-) zapamiętam te omdlenie na długo...najgorsze były te otwarte oczy
Coś dzisiaj taka cisza dziewczynki? Czuć weekendem :-)
Coś dzisiaj taka cisza dziewczynki? Czuć weekendem :-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coś dzisiaj taka cisza dziewczynki? Czuć weekendem :-)
superowo 
mam nadzieję, że się wypogodzi ;-) muszę mrówkowe buty poprać i posuszyć :-)
rozmiar 62 ;-) ooooo, w dodatku poprasowane, więc nic tylko do komody
ależ słodkości ;-) z Mrówkiem oglądałam jego ubranka i na zdjęciach pokazywałam mu, że to faktycznie jego ;-) oooo, takie słodkości ;-)
i dodatkowo znalazł się mój pajac polarowy (na 6 miesięcy) - myślałam, że mi gdzieś przepadło, a on był u kumpeli ;-)
niech popracuje, może niedługo ruszymy z remontem tego pokoju, tak by nasz kochany Mrówek miał ładne pomieszczenie ;-)
jedno nocne sikanko (a może dwa ... nie pamiętam), ale tak jakoś kiepska noc za mną ... wybudziłam się i leżałam, leżałam ... rano Mrówka nie ubierałam, bo próbowałam zasnąć, ale monolog mojego pierworodnego skutecznie rozbudził mnie
skąd to dziecko bierze tematy do rozmowy ... nawet na takim zaspaniu ...
ja wczoraj też dostałam szyneczkę wędzoną i boczuś
ciężko na takie trafić 

Jak zerknęłam na zegarek to się przeraziłam, była 8:30! czyli moja pora śniadaniowa minęła! Łojć, jak wyskoczyłam z łóżka, szybko siusiu, badanie moczu, mierzenie cukru, szykowanie śniadanka sobie i córci, wstrzykniecie insuliny, konsumpcja śniadania i ufffff....można trochę zwolnić tempo 
Raniutko tak ponuro było iż myślałam że będzie powtórka z wczoraj czyli deszcz i zimno. Teraz? Wychodzi słoneczko i mam nadzieję że tak zostanie...ale z tą pogodą to może być różnie...na pewno nie będzie ciepło bo już widziałam prognozę