diabliczka00
Fanka BB :)
iza_marta oooo super sprawa basenik
sama bym pomoczyła :-) a teraz będziecie z maleństwem relaksować się...mi też się chciało grilla i już nie mogę się doczekać...w ogóle mam mega ochotę na pieczone ziemniaki ajjjjjj 

Co do literek trzymam Cię za słowo że pokażesz :-)
wichurka ja też jestem leń także uszy do góry...:-)Gratki zaczęcia ostatniego pułapu ciążowego
to już zaraz 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jakoś źle spałam w nocy, wszystko mnie boli...stres bierze górę...Luby pojechał około 12 po brata na lotnisko bo wraca z Anglii a ja zostałam w domu. Nie wytrzymałam nawet do 13 tylko zasłoniłam rolety i pod kołderkę
Długo jakoś nie mogłam zasnąć ale potem błogiiiiii sen
obudziłam się ze zdrętwiałą ręką niedawno :-) także nici z mojego znowu prasowania 

Co do literek trzymam Cię za słowo że pokażesz :-)
wichurka ja też jestem leń także uszy do góry...:-)Gratki zaczęcia ostatniego pułapu ciążowego
to już zaraz -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jakoś źle spałam w nocy, wszystko mnie boli...stres bierze górę...Luby pojechał około 12 po brata na lotnisko bo wraca z Anglii a ja zostałam w domu. Nie wytrzymałam nawet do 13 tylko zasłoniłam rolety i pod kołderkę
Długo jakoś nie mogłam zasnąć ale potem błogiiiiii sen
obudziłam się ze zdrętwiałą ręką niedawno :-) także nici z mojego znowu prasowania 

To dla mnie wielka niewiadoma bo nie podał mi jej ani razu. W dodatku zaczęłam się martwić o zdrowie mojego męża. W zeszłym tygodniu jak co 2 miesiące był oddać krew ale podczas badania wykryli u niego nierówną pracę serca i odesłali do lekarza rodzinnego. W przychodni zrobili mu ekg i niestety potwierdziło arytmię. Dostał pilne skierowanie do kardiologa. 17 kwietnia dowiemy się co będzie dalej. Jak to w życiu - nie mogło nam być za kolorowo...
więc sobie pogadaliśmy ;-)
Znowu od rana wszystko ponad normę. No żesz niech to szlag