Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jeden dzień mnie nie ma a tu takie wieści
Wczoraj byłam w sądzie na tej rozprawie - odroczyli wyrok
Od kilku dni czuje jakbym miała zaraz urodzić, boli mnie podbrzusze i krocze. Wizyta we wtorek to się dowiem kiedy urodzę.
iW ogóle rozważam czy potrzebna nam jest położna po porodzie w domu. Przecież mam przy sobie cały czas mamę i zawsze mogę o coś zapytać, a nie lubie jak niepotrzebni goście szwendają mi się po domu. Czytałam różne opinie o naszych połoznych i nie jestem do nich przekonana, poza tym wiem, że będzie się czepiać, że mamy psa w domu, bo już lekarz mnie nawet uprzedził. To co mam zabić psa bo się poloznej nie podoba ? 

i gratuluję rodzicom 
coś, co zajmuje mi normalnie niecałą godzinę, wczoraj zajęło mi ze trzy ;-) a i tak myłam bardzo niedokładnie
najważniejsze, by szyby były czyste (sosny pylą, więc mam dużo żółci na szybach i parapetach) ...
nocki fatalne! jak nie ból kręgosłupa, to ucisk pod łopatką, jak nie bezsenne leżenie, to zaspane wstawanie na sikańsko ... czyli jak nie urok to sraczka
do tego mam znowu mdłości
wieczorem masakratorskie, nie wiem jak je zwalczyć
o poranku do zniesienia, ale mimo wszystko wkurzające
coś ta końcówka daje mi w kość
zdecydowanie ostatnia ciąża (świadoma ;-) ) ... a zawsze chciałam mieć trójkę dzieci ... trzecie musi mi ktoś donieść albo podrzucić, ja wypisuję się ze świadomego stanu odmiennego ;-) Mrówek ostatnio stwierdził, że za trzy lata chce siostrę 
po świętach pranko i prasowanko
i od majówki można czekać ;-) najgorsze, że na majówkę zapowiedzieli się na przyjazd kilkudniowy znajomi z dwulatkiem
nie mam chęci na wizytowanie, bo będę musiała gotować, sprzątać i służyć .... do tego remont w pokoju Mrówka będzie, więc ... masakra, niektórzy nie potrafią się wstrzymać ... bo muszą mnie zobaczyć ... a co ja małpa w zoo??? jak mnie takie tłumaczenie wnerwia strasznie ... i to dotykanie po brzuchu ... coś mnie wszystko wnerwia ;-) 

Dzisiaj idę po klapki a wózek ma przyjść jutro