• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majówki 2014

reklama
Anita to super masz wyniki! Wiesz co wlasnie z ta cala cukrzyca i dieta jest dziwnie, bo ja tez tak mialam. Jak jadlam potrawy, ktore polecaly inne dziewczyny to mnie wychodzil cukier. Jak mialam pierwsza wizyte w Poradni to dietetyczka mi powiedziala, zebym jadla wiekszosc rzeczy nie trzymajac sie ich rozpiski i patrzyla co moge jesc a co nie. Z tym, ze ja mam niskie cukry, bo 104 to moj najwyzszy jak dotad wynik na czczo a po posilku prawie 150 po ogromnej pizzy. Jak widac Tobie i dziecku sluzy normalne jedzonko ;).

iza chyba wczorajsze jedzonko dzisiaj odbija się na cukrach, bo na czczo miałam 110 :/ Kurcze a w lodowce czeka prawie cała blacha ciasta Pani Walewska ... znowu mężowi do pracy zapakuję dla chłopaków ;)

Witam w trakcie świąt :tak: Troszkę mnie nie było, także nadrobię :tak: Wczoraj byliśmy na obiedzie u teściowej, jak zwykle miała do mnie zaś o coś pretensje, a bo to, że nie chce ciuszków używanych od jej wnuczki a to, że nie chce żeby wózek kupowała wcześniej niż jak urodze. Och, czasami już mam tego dość, ale staram się mężowi nie pokazywać. Dzisiaj mają przyjechać na kawe i jak coś będzie zaś narzekać to jej swoje powiem.
Urodził ktoś od piątku ? :tak: Jeżeli tak to gratulacje :tak:

reklama
Czekamy niestety czasami trzeba wyznaczyc granice. Nie martw sie my synowe zawsze bedziemy miec jakies wady. Osobiscie nie wierze w to, ze istnieje tesciowa, ktora nie ma zadnych zastrzezen. Wszystkie maja chociaz malutkie tylko niektore tego nie mowia ;). Pamietaj jak sie obrazi to zwal na hormony :p.

Zapomnialam Wam napisac, ze jednak nie kupuje pasa poporodowego. Maz czytal opinie na ten temat i pisza, ze rozleniwia miesnie. W sumie cos w tym jest, bo tesc taki nosil (oczywiscie nie ze wzgledu na porod), aby wlasnie odciazyc miesnie, bo nie mogl ich napinac. Zobaczymy jaki bedzie efekt.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry