Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze przezyc dlugi weekend i mąż bedzie niebawem w domu ;-)
eh tesciowe zawsze z czyms wypalą 

i to jest masakra
u mojeje babci pod blokiem i w kilku miejscach na osiedlu tez bez kwitnie bialy i fiolet 
dotrzymalas do 38 tc !!!! ;-) trzymaj sie i daj nam znac jakby Ala zdecydowala sie wyjsc juz ;-)

bo wszystko zamkniętę...a ja już myślałam że lada chwila...będą jaj jak jeszcze przenoszę
Pogoda jest cudowna , mega słońce także aż chce się żyć a mnie boli głowa :-( pęka niemiłosiernie...zjadłam śniadanko teraz kawa z ciachem i trzeba będzie się zbierać
Wczoraj teściowa o dziwno o nic nie miała pretensji. Także posiedzielismy sobie i pogadaliśmy o głupotach. Córka od szwagierki tak się brzydko nauczyła mówić, że już wczoraj traciłam do niej nerwy. Kupiliśmy jej na zajączka sweterek to do niego kopnęła i poszła, zrobiło mi się przykro no ale cóż. Potem jak chciałam się z nią "pobawić" to mi powiedziała, że mam spadać bo jestem stara rura. I na tym się zakończyło bo już się do niej nie odzywałam