reklama

Majówki 2014

Ewe dokladnie tak :). Jak to jest z tym ktg, bo mnie gin nic nie mowil o tym. Czy ja mam sama sie zapisac czy co?

Mimi nie mam pojecia niestety :(.

Czytalam wszystkie Wasze dzisiejsze posty, ale jest ich az tyle, ze mozna sie pogubic ;)

reklama
iza_marta jak bylam na wizycie jakos w 33tc to powiedzial ze nastepna wizyte w 36tc bede miec z ktg.We czw(24.04) bylam wiec na wizycie plus ktg i mowil zeby zapisala sie na 28.04 oraz na 8.05 ktg a na 14.05 ustalil CC.Przy Emilce pod koniec ciazy tj.od 38tc do 40tc 2 razy w tyg. na KTG

Iza_marta właśnie o tym tygodniu pisalam :) bo w porannym poscie napisalas ze zaczynasz 37 tydzień i to mnie zdziwiło :)
Co do ktg, to w moim szpitalu nie potrzeba ani skierowania, ani zapisów... Poprostu się przychodzi i czeka, bo czasem mała kolejka jest. Jak cos ciezarna niepokoi to w każdej chwili może sobie przyjechać do szpitala i zrobić ktg.

Kurcze laseczki ale sie rozsypujecie!!! Jak szalone normalnie!!!
Nie nadążam pisac gratulacji bo co chwila kolejna rozpakowana :) Wiec dla tych co nie są juz w dwupaku GRATULACJE!!!
Ja znów miałam przepowiadajace i znów po nich cisza ehh szlag mnie zaraz tafi!!! Mogłoby sie juz zacząć bo to czekanie jest nieznośne :(

reklama
Diabliczka to daj znac po wizycie co Ci powiedzial :).

Wichurka ja na szczescie nie mam przepowiadajacych i gin mi mowil, ze nie kazda ma. Chyba mam szczescie patrzac na to co piszesz ;).

Ladnie nam sie posypaly Majoweczki a teraz z dnia na dzien bedzie kolejna i kolejna :D. Nie moge sie doczekac az dolacze do grona rozpakowanych ;).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry