Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pogoda płata figla ,rano szaro ,buro ,nijak ,a teraz piękne słoneczko.....skoro tak ubieram się i idę na spacerek(daleko to ja nie zajdę).Dzisiaj obiad gotuje moja mama....zaraz chłopaki przyjdą ze szkoły,ale nie nasiedzą w domu.....była mowa o jakimś specyfiku do higieny po porodzie,możecie dać nazwę?Wzięłam żel biały jeleń bezzapachowy,może coś innego wziąść?
Funia ja moge Ci polecic tantum rosa w saszetkach, rozrabiasz to z woda przelewasz do spryskiwacza i psikasz krocze po kazdej wizycie w toalecie. Do mycia tez mialam mydlo bialy jelen a nalepiej uzywac tego samego co przed ciaza.
funia - tantum rosa (saszetki) ja pi porodzie rozrabiałam z wodą w małej butelce z dziubkiem i kilka razy dziennie przemywałam - przynosi ulgę ewe - byłam na marcówkach ale wtedy to raczej mało się udzielałam... nawet bardzo mało
edit:/ o bita widzisz w tej samej chwili napisałyśmy... myślę, że Twój sposób ze spryskiwaczem może nawet być lepszy... chociaż kto co woli chyba trzeba samemu sprawdzić
funia11 ja używam kosmetyków biały jeleń lub ziaja; po porodzie używałam tantum rosa do podmywania i mogę polecić. rurka na pozytywne fluidy ode mnie możesz liczyć iza_marta ja w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle skurczy przepowiadających; po prostu odeszły mi wody. A teraz mam przepowiadające, co mnie stresuje troszkę bo to nowość matita, Nanncy GRATULUJĘ Wam Dziewczyny! Zdrówka dla Was i dzieciaczków!
Ja wczoraj wylądowałam na IP. W niedzielę wieczorem zaczęłam mieć bóle jak przy miesiączce, które zamiast się wyciszać nasilały się. W końcu wczoraj o 17 pojechaliśmy do szpitala, żeby zobaczyć, co jest grane. Na ktg wyszły słabe nieregularne skurcze i odesłali mnie do domu. Mam zwiększoną po raz kolejny dawkę magnezu i nospy i zaleconą kontrolą u lekarza prowadzącego za tydzień. Szyjka przez 2 tygodnie skróciła się o centymetr. Ciekawe kiedy ten mój synek zdecyduje się wyjść?
CzekamyNaIgorka faktycznie, nie mogę się już doczekać, kiedy Mikołaj przyjdzie na świat mnie te skurcze nie przeszły po dodatkowej nospie, kąpieli dlatego pojechałam na Izbę. Teraz pojadę jak z krzyża się zaczną
Mallaika ja nie wiem kiedy mam jechać, jakoś się boję że nie zorientuję się w czasie, ale chyba jak zaczną się mocne skurcze. Jak narazie boli mnie podbrzusze jak na @ . Iza_Marta no tak. Chyba mu zacznę mówić, że ma wychodzić Na kiedy ty masz termin? Bo ja ciągle zapominam
Czekamy na pewno poczujesz, ze rodzisz . Kazda mama mi to mowi .
Wlasnie mowie do mojej coreczki, ze mamusia z tatusiem juz na nia czekaja a ona tak slodko zaczela szalec w brzuszku .
Zapomnialam sie pochwalic, ze nasza cora juz ma sesje zdjeciowa zaplanowana . W szkole rodzenia, gdzie chodzilismy byl wiekszy pakiet z sesja wlasnie, masazem shantala i gimnastyka z dzieckiem po porodzie .