Mama.O.
Fanka BB :)
Ja miałam paciorkowca. Leczenie w dniu porodu ale trzeba sie dostac do niego w miare wczesnie zeby chociaz jedna dawke na 4 godz. przed porodem otrzymac. Nie ma sensu go leczyc wczesniej bo sie potrafi nawracac. Leczylam dziada w ciazy i dostalam od wyjalowienia grzybicy tylko. Szkoda zdrowia.
Wpadlam na chwile też po to aby pozyczyc Wam porodów w terminie i duzo milosci i wsparcia ze strony bliskich a przede wszystkim sily wewnetrznej do przekonania, że wszystko bedzie dobrze.
Pozdrawiam jeszcze raz. Tym razem się odmeldowywuje na dluzej. Wichurka Ty nastepna co?
Cześć majóweczki.
Wpadlam na chwile też po to aby pozyczyc Wam porodów w terminie i duzo milosci i wsparcia ze strony bliskich a przede wszystkim sily wewnetrznej do przekonania, że wszystko bedzie dobrze.
Pozdrawiam jeszcze raz. Tym razem się odmeldowywuje na dluzej. Wichurka Ty nastepna co?
Cześć majóweczki.
raz deszcz,burza i grad a za pol godziny patelnia
nie ogarniam tej pogody
bylysmy na lodach ale sie rozpadalo na plac zabaw wiec nie dotarlysmy.Pozniej szybkie zakupki dla mnie na 4 dni.Dojezdzamy do domu a tu jak sie nie rozpadalo i grad padal 15min siedzialysmy w aucie
bedzie mi sie teskni bo najdluzej wyjechala na weekend :-( czyli 2 dni.Ale z drugie strony mi juz coraz ciezej a mąż bedzie blizej poniedzialku,więc chociaz sie rozerwie troszke z dziecmi pobawi.