reklama

Majówki 2014

Mallaika oj ja bym sobie nie odmowila takiej przyjemnosci :)

Kurcze cos dziwnie sie czuje. Niby wszystko ok, ale jak wyszlam z wc to nagle takich uplawow dostałam. W sumie nie sa w jakis ogromnych ilosciach. Moze to ten czop juz powoli zaczyna schodzic. Jak dlugo on moze sie uwalniac?

reklama
Oj dziewczyny widzę dylematy mamy podobne. Ja juz po terminie i dalej cisza. Dziś od rana chodze i sie krzątaniny po domu. Maz w pracy ostatni raz przed urlopem a ja zaczęłam macierzyński dziś tylko dzidzi nie ma... Ehh ryczeć mi sie chce.
Po południu znajomi wpadają na grilla wiec moze sie troszkę odpręże i moze sie cos ruszy;)
Tymczasem ide rozwiesić pranie.
Trzymajcie sie cieplutko :)

A mnie chyba hormony ciazowe zaczeli dopadac szok denerwuje mnie wszystko od samego rana. A najbardziej to ze moje dziecko ubzduralo se wstac disziaj o 5:30 rano i juz nie poszedl do spania bajki kolorowanki przebierania za spider man i iron man, a ja i tak po za tym w nocy co godzine sie budze prosto o tak. I tu zostalo troszki wiecej tygodnia i juz chyba se niewyspie sie za predko. Mam jeszcze cicha nadzieje ze dam rade se kimnuc disziaj w co prawda watpie

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Iza_marta ja juz przenosilam :(
Tu nie taka prosta sprawa z indukcja porodu. Dopiero 8 maja kazali mi sie zgłosić do szpitala :(
Mimi swietnie rozumiem te Twoje kłopoty ze spaniem, mam to samo od dłuższego czasu i masakra.

Wichurka ja mam termin na 19-tego a mam wizyte 12-tego, jesli do tego czasu nie urodze to 12-tego gin daje mi skierowanie na 19-tego na indukcje. Troche sie tego boje i w sumie nie wiem co to jest :(. Mowil, ze trzeba bedzie szyjke pobudzic, bo nawet jak beda skurcze a szyjka nie bedzie chciala wspolpracowac to nic to nie da.

Mimi 5.30? Jejku! Wspolczuje ;)

reklama
Wichurka maz zrobil daszek, ale niestety musimy jedzenie na raty robic :). A majowka do d....! Moja mama jedzie z pracy i ma kupic po drodze kaszanke i boczus, ale teraz to nie wiem czy jest sens. Piwo oczywiscie nie jest moje, zeby nie bylo ;).

Załączniki

• 1399038089390.jpg
    1399038089390.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 74

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry