reklama

Majówki 2014

Anetka gratki :-) teraz już tylko tulenie :-)
iza_marta tortellini gotujesz dodajesz koper pokrojony,ananas w kosteczke,szynka,por spażony :-)
Ja czytałam i odpisywałam ale tak źle się czulam, dalej nogi opuchniete wiec zmierzylam ciśnienie i 144 na 106. Zamiast na odwiedziny do koleżanki to wyladowalam na IP sama...nie puścili mnie juz do domu bo termin mam na poniedzialek a muszą sprawdzić. Zbadali dowcipnie i jeszcze nie czas na poród z dzieckiem ok. Ale zrobią no juz dzisiaj badania i jak ok to może jeszcze puszczą... mam nadzieję. Ja nie mogę spać , brzuch mnie boli ehhh

reklama
Ojj Diabliczka to współczuje :(
Ja cały dzien na nogach, sprzątanie, gotowanie, znajomi, grill i nawet potanczylam :) jak mnie po tym nie ruszy to juz sama nie wiem ;)
Ide spac bo juz padam na twarz
Dobranoc dziewczynki

Ja cały dzien na nogach, sprzątanie, gotowanie, znajomi, grill i nawet potanczylam :) jak mnie po tym nie ruszy to juz sama nie wiem ;)
Dobranoc dziewczynki

Dobranoc dziewczynki

diabliczka boję się, że też wyląduję w szpitalu. Od dwóch dni mam podwyższone ciśnienie. Najpierw miałam skurczowe do 142 a teraz mam rozkurczowe dochodzące do 89. To jeszcze niby nie tragedia ale 90 to podobno granica. Do tego jak jest cieplej to puchną mi palce u rąk i czasami łydki. Jeśli do wtorku mi się nie pogorszy i nie trafię na IP to zgłoszę to wszystko lekarzowi, niech mi da skierowanie na mocz. Oby to nie było to cholerne zatrucie ciążowe.
Jeszcze się nasłuchałam, że takie wiercenie i rozpychanie się małej podczas ktg to może być oznaka, że się okręciła pępowiną i ją poddusza. Teraz cały czas się martwię :-(

Dobranoc dziewczynki

reklama
Gratulacje dla rozpakowanych mamuś.

diabliczka mam nadzieję, że wszystko ok i Cię puszczą do domku, abyś mogła się porządnie wyspać.

Wczoraj pogoda okropna, dziś jeszcze gorsza. 3 stopnie i leje. A chciałam podjechać na budowę. Moja mama, która jest tylko 120 km od nas na działce mówi, że u nich nie pada i nawet co jakiś czas słonko można zobaczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry