Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do łóżeczka też pewnie kupimy nowy ;-) ale obecnie o tym nie myślę ;-)
Julian niżej się położył, ciągnie mnie kręgosłup
byliśmy właśnie w Tesco, po zaproszenia na urodziny dla Mrówka ;-) mimo że z biegu szliśmy płacić, musiałam iść na ławeczkę, bo nie mogłam stać
kostka mnie boli na kurna zmianę pogody
dawno nie łupała ;-)
przy Mrówku czaiłam się na bób, widziałam w sobotę w cenie kosmicznej i stwierdziłam, że kupię w poniedziałek, jak obniżą po weekendzie cenę ;-) a w niedzielę nad ranem urodził się Mrówek
więc teraz nie ryzykuję i truskawki wciągami ile mogę ;-) do bobu świeżego nie dociągnę 

Po wielu próbach jesteśmy wreszcie razem :-) walka była z dosłownym sn i skurczami co minute ale skończone na CC, także leże ale to kiedy indziej...tak - mamy już tydzień :-)Witam wszystkich
Readerle gratulacje!!!! Czytalam ze tez urodzilas 8 majai pisalas ze walczycie z zultaczka. W jaki sposob? My tez mamy zoltaczke jutro znowu do szpitala zeby malutkiej krew pobrali mam nadzieje ze juz bedzie lepiej.

tak - mamy już tydzień :-)
do mnie przychodzi położna - z faktu, że młody przez żółtaczkę jest bardzo senny, to głównie polega na regularnym karmieniu - odciągam mój pokarm, bo nie za bardzo chce przez to ciągnąc i dodatkowo karmimy modyfikowanym, tak żeby co 2-3 godziny jadł - bo przy żółtaczke najważniejsza jest przemiana materii - czyli im więcej kup tym lepiej, bo wydalana jest bilirubina