• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majówki 2014

Witam.
Obudziłam się dzisiaj z mdłościami :( Strasznie mi niedobrze..
Jakoś wcsinęłam śniadanie i zaraz do pracy uciekam.

Nanncy ja też czasami odczuwam takie silniejsze kłucia, ale niewydaje mi się żeby zagrażały fasolce. U mnie występują one przeważnie z wzdęciami.

martuska trzymam kciuki za wizytę :) co do kłujących jajników to ja też to miałam.

annte a u mnie jest na odwrót. W tej ciąży jestem spokojniejsza i mam takie wewnętrzne przeczucie, że wszystko będzie dobrze :)

nadziejka zdrówka kochana! Ja przy przeziębieniu piłam dużo herbaty z cytryną i wylegiwałam się pod kocem. Mi pomogło :)

reklama
Witam i ja

zaraz budze majuske i do przedszkola

u mnie chyba nie obejdzie się tym razem bez objawow ciąży bo przy każdym robieniu jedzenia lub otwieraniu lodówki mam dość jedzenie najchętniej bym robila z zatkanym nosem
w pierwszej ciąży tylko bylam spiaca i zmeczona

dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Witam.
Obudziłam się dzisiaj z mdłościami :( Strasznie mi niedobrze..
Jakoś wcsinęłam śniadanie i zaraz do pracy uciekam.

Nanncy ja też czasami odczuwam takie silniejsze kłucia, ale niewydaje mi się żeby zagrażały fasolce. U mnie występują one przeważnie z wzdęciami.

martuska trzymam kciuki za wizytę :) co do kłujących jajników to ja też to miałam.

annte a u mnie jest na odwrót. W tej ciąży jestem spokojniejsza i mam takie wewnętrzne przeczucie, że wszystko będzie dobrze :)

nadziejka zdrówka kochana! Ja przy przeziębieniu piłam dużo herbaty z cytryną i wylegiwałam się pod kocem. Mi pomogło :)

Hej kochana, udanego dnia w pracy! Jestem juz po soku wycisnietym z całej cytryny, bulce z maslem, czosnkiem i szynka i herbatce z miodem i cytryna. Temp na szczęście nie mam podwyższonej. A na gardło tantum verde znalazłam w apteczce, czytałam ze jest bezpieczny...

:-[ moje klucia też przy wzdeciach... :rolleyes:

I jestem spokojna bo wiem ze tę ciążę szczęśliwie donosze i moje malenstwo będzie zdrowe. Po prostu to wiem...

Kurczę, dziewczyny, prosiłam żebyście za dużo nie pisały a tu ponad 10 stron :P ja wykorzystuję czas, bo Misio śpi, a tutaj jest Wi-Fi to przynajmniej zaległości nadrabiam ;)

Ale się wczoraj nachodziliśmy... Myślałam, że nogi mi do d*py wejdą :/ i normalnie tak się objadłam że mało mi tyłka nie rozerwało :P i już nie mogłam nic w siebie wcisnąć a M się złościł bo "dzidzia musi jeść" :P po obiedzie w ogóle M się nachylił do brzucha dać mu buzi i przyłożył ucho i chyba coś mi tam zabulgotało bo M z takim przejęciem "beknął sobie! Na pewno chłopak!" :D

Dzisiaj też sobie coś porobimy, pochodzimy i wieczorem wrócimy :)

Aaa... Kłuciem w brzuchu się nie przejmujcie, ja też tak mam :) czasami tak zakłuje jak przy @ a ja @ miałam bardzo bolesne :/

Miłego dnia Wam życzę i dajcie znać po wizytach :) ja jeszcze długi tydzień do wizyty czekać muszę... :/

Aesthete piekny brzusio;-)
ja nie pokazuje i bo ja i bez ciazy wygladam jakbym w niej byla, ogolnie mnie juz wydelo i nie umiem wciagnac;/ale w spodnie spokojnie wchodze ;-)
Chcialabym wam wszystkim odpisac ale nie mam chwili poki co...i gubie sie bo nas mega duzo:-)
zaciskam &&& za dzisiejsze wizyty!;-)
Paula gratuluje bliźniąt:D
Zycze zdrowka wszystkim chorowitkomi lacze sie w bolu bo mlody tez przeziebiony...
a pracujacym- lekkiej przyjemnej pracy, reszcie milego dnia;)

Majka w przedszkolu trzeba się zabrać za porządki jak jeszcze sila jest

aesthete udanego wypoczynku

co do przyjemności z mezem to mi lekarz powiedział ze można choć u mnie to bardzo rzadko ze względu ze meza często w domu nie ma zjezdza raz na dwa tygodnie lub rzadziej nawet w pracy się smiali jak nam się udało jak tak często meza w domu nie ma na szczęście sa jeszcze urlopy :-)

Nareszcie doczytalam ale oczywiscie nie wiem co ktora napisala:cool:
Napewno gratuluje blizniakow i nowym majowka.
Ja tez mam czasem takie bole ale przechodza.
Ja od niedzieli to bym tylko spala i w nocy tylko dwa razy wstaje na siusiu i spie przynsjmniej do 8. No i piersi mnie bola jak sa uwiezione biustonoszem. A rak to sie czuje super. Milego czwartku

Witam :tak:
Już czwartek :tak: jeszcze jutro wstanie do pracy i weekend wolny ;-)
Wstać nie mogłam :sorry: przespałam dwa moje budziki :zawstydzona/y: dopiero wstałam z budzikiem męża :-D oczywiście późno już było ;-) wszystko w pośpiechu :tak: obeszło się bez spóźnienia ;-) ale nie lubię tak gnać ;-) teraz toczę potworną walkę z sennością :cool2: szaro na dworze, kawa nie pomaga ... tylko łóżko w głowie ;-)

Wczoraj na siateczce było bardzo przyjemnie :tak: i stąd to zmęczenie ;-) za późno siatka, za późno powrót:sorry: no, ale jeszcze troszkę, więc warto się przemęczyć ;-)
Miałam też śmieszną sytuację :-D poszłam se siknąć przed siatką ;-) a że papieru nie było, więc wzięłam sobie chusteczkę ;-) zauważyłam czerwone smugi na chusteczce :eek: nauczona zdarzeniem Karmelkowej spojrzałam spokojnie, a ona była po prostu w czerwone wzroki :-D ;-)

Generalny stan zdrowia dobry :tak: oprócz tego zmęczenia :dry:to mi najbardziej dokucza :yes:
zdrowia dla tych, których dopadła choroba :tak:

jeszcze tylko 6 godzin pracy :wink::huh:

!! witam nowe majówki !!

A wczoraj moj synek mnie zaskoczyl:-)
Rozmawialismy wczoraj o ciazy z mezem, a synek podbiegl i powiedzial "Mamo, pokaz gdzie jest dzidzius".
No to ja podciagnelam bluzke i powiedzialam, ze dzidzius jest tam w brzuszku, a moj maly mezczyzna przytulil sie do mojego brzucha i pocalowal:-) A na koniec dodal, ze to jego siostrzyczka:-D Ciekawe czy moje dziecko ma 6 zmysl:rofl2:

nadzieja pozytywne nastawienie jest najwazniejsze :) Jak bylam w ciazy z synkiem tez od poczatku wiedzialam, ze wszystko bedzie i musi byc dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry