Anetusia78
Zaciekawiona BB
miło widzieć majowego Tatę może uda nam się zobaczyć ciąże oczami tatusiów:-):-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
miło widzieć majowego Tatę może uda nam się zobaczyć ciąże oczami tatusiów:-):-)
martuska507, kaśkakasiunia no to trzymam za Was kciuki!![]()
No narazie tatuś za bardzo nie może zobaczyć tej ciąży poza testem i zmianą humoru (Uwaga-Na Lepszy) to jeszcze nic nie widziałem ale już nie długo.
ostatecznie meczu nie było, bo Toruń spakował się i odjechał
złoto zdobyte w ten sposób nie smakuje
liczyłam na coś więcej ;-) jakieś emocje ... no, ale - pozytyw - wróciliśmy szybciej i Mrówek już śpi
kolację jadł w aucie ;-) ślubny na mieście świętuje ;-)
kupiłam mu wczoraj, ale nie zjadł ... więc zeżarłam mu właśnie
i dupsko rosnie ;-)taka nasza rodzinna ;-) gotowane w mundurkach ziemniaki, obrane i pokrone w kostkę, do tego cebulka w kostkę ;-) i sosAśku - cóż to za sałatka ziemniaczana z maggi i octem??
łyżka oleju, maggie i ocet ;-) proporcje wedle własnego smaku ;-) mieszamy wszystko, do lodóweczki by się wszystko przegryzło ;-) i mniam ;-) uwielbiamy
super na grilla ;-) Mrówek bardzo to wcina, więc często robię ;-)no podejrzewam, że innej ;-) a można wiedzieć której?Hej Asku, tak to z facetami bywa... Mnie też to mocno wkurza. A jeśli chodzi o żużel to my tak sie nie fascynujemy, ale dla mojego taty to święto... Nic innego sie nie liczy, choć ze względów lokalizacyjnych raczej innej drużynie kibicuje...

stworzyliśmy żużlowego potwora
wiedzę ma już większą ode mnie
jeszcze troszkę a będzie musiał mnie dokształcać ;-)
a jednak, każda ciąża jest inna ;-) w poprzedniej nie miałam na forum przyszłego tatusia ;-)
nie pamiętam czy przy Mrówku też tak dużo spałam
czasami wydaje mi się, że z poprzedniej ciąży niewiele pamiętam
pamiętam mdłości, wymioty (8-16 tydzień), pamiętam czkawki Mrówka (średnio 7 razy każdej doby, te o 5 rano potrafiły nawet męża obudzić), pamiętam nocne sikanie (do dzisiaj tak mi pozostało :-) ), pamiętam wielbienie soku pomidorowego, pomidorówku i coli waniliowej ;-) i fast fody na mdłości (ależ mam ochotę na bigmaca
będe musiała jechać w tygodniu do wujka Maca bo inaczej zeświruję ;-) ) ... jesooo, kiedy to było?? 

dopiero Was nadrobiłam. Tzn zaczęłam czytać w piątek wieczorem, ale zasnęłam na siedząco
a weekend strasznie zaganiany miałam.
Witam nowe majowe mamusie i tatusia;-) zdrówka wszystkim chorowitkom!