reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Właśnie tak myślałam, że przydało by się zwiększyć dawkę. Może od jutra będę brała dwie, albo chociaż co drugi dzień.
;-)

Apple!! GRATULUJE!!! :-) Ja biore prenatalne a tam jest 1000mg kwasu foliowego, przed dwoma kreseczkami bralam tabletki o gramaturze 800mg. Ja bym zwieszyla do dwoch na dzien! Teraz jest najwazniejszy czas rozwoju mozgu...a co Ci tam, bierz 2!! :tak::tak::tak:

reklama
aNilewe_- My z M 6 lat w związku a 3 po ślubie :tak:

Dziewczynki witam sie milutko :)
Testowałam i są dwie kreseczki :) Nie wierze ze sie tak szybko udało.
Możecie mnie dopisac do listy: OM 5-08-3013 termin wg OM 12-05-2014. Ciąża 2 wiek 22 lata.

Witam nowe majóweczki:-)

Jak tam samopoczucie? Mnie troche pobolewa brzuch dołem, tak ciągnie ;/

Ostatnia edycja:
gniesiak, przykro mi:-(
ewelinka2106, ogromne gratulacje:-):-):-) czyli miałaś bardzo dobre przeczucie.

U mnie wg ovu friend termin wypada na 11 maja.

A jak robicie z temperaturą, mierzycie cały czas? U mnie dziś lekki spadek i siedzę i myślę... dziś powinnam mieć @... możecie zerknąć na mój wykresik? Nie spadła za mocno, ale wiecie, w głowie czarne myśli.

Ja chyba rzucę w cholere to mierzenie, żeby się nie nakręcać niepotrzebnie :wściekła/y:

I jeszcze co do niedoczynności tarczycy, to ja też jestem ze zmarźluchów, teraz tempka też nie bryluje na wysokich temperaturach, poza tym jestem bardzo szczupła. Ale nikt nigdy u mnie problemów z tarczycą nie zdiagnozował. Robiłam TSH, mam w normie. Chyba jakby byłą niedoczynność, to coś by było z wynikiem nie tak? Sorki za pytania, ale ja zielona w tematach tarczycowych jestem:-p

wczoraj moje dziecko wrocilo z wakacji i tak mnie korci zeby mu powiedziec.........chcialabym z tym poczekac do usg ale to az 10 dni jeszcze - nie wiem jak wytrzymam........:happy2:

co do temperatury to ja tez nigdy nie mierzylam :-)

Ewelinko gratulacje :)

Ptysia - ja mojemu 3 latkowi powiedziałam ze bedzie dzidziuś:-D Tylko on nie bardzo sobie zdaje sprawę z tej sytuacji :-)

szkola13 - ja również nie mogłam spac:no: w poprzedniej ciąży tez tak miałam ze wczesnie sie budziłam i teraz pewnie tez sie tak zapowiada.

perelka Ja całą poprzednią ciążę chciałam jeść zupki chińskie litrami.. mam chłopczyka :)

Ja wpadłam by powiedzieć, że nie będę majóweczką 2014... poronienie. Za szybko zaszłam w ciążę po ciąży..

Przykro mi bardzo ,ze sie nie udalo...
a czemu mowisz ,ze za szybko zaszlas w ciaze po ciazy?? tzn jak szybko -ps.tamta ciaza byla donoszona??

Hej Dzieczynki:0 u mnie nadal piersi szaleja i ciagnie w brzuszku;P ale to normlan ponoc:D a i ciekawe z polecenia Waszego jem magnez i o dziwo bole glowy duzo mniejsze i bole zebow rowniez!!:D

reklama
Ewelinka juz oficjalnie zostajesz w majowkach. Super ze sie udalo.

Apple masz piekny wykres. Myślałam ze temp ci duzo spadla a tu widzę minimalne wahanie. Nic sie nie boj. U mnie jest 36.5-36.7.
Na niedoczynność tarczycy wskazuje wynik ponad norme na nadczynność z kolei odwrotnie.
Milej niedzieli.

Podoba mi sie opcja cztaj pierwszy nie czytany. Nie wazne czy na komp. Na komórce odsyla mnie do posta na ktorym skonczylam :))

Do góry