• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majówki 2014

Właśnie tak myślałam, że przydało by się zwiększyć dawkę. Może od jutra będę brała dwie, albo chociaż co drugi dzień.
;-)

Apple!! GRATULUJE!!! :-) Ja biore prenatalne a tam jest 1000mg kwasu foliowego, przed dwoma kreseczkami bralam tabletki o gramaturze 800mg. Ja bym zwieszyla do dwoch na dzien! Teraz jest najwazniejszy czas rozwoju mozgu...a co Ci tam, bierz 2!! :tak::tak::tak:

reklama
aNilewe_- My z M 6 lat w związku a 3 po ślubie :tak:

Dziewczynki witam sie milutko :)
Testowałam i są dwie kreseczki :) Nie wierze ze sie tak szybko udało.
Możecie mnie dopisac do listy: OM 5-08-3013 termin wg OM 12-05-2014. Ciąża 2 wiek 22 lata.

Witam nowe majóweczki:-)

Jak tam samopoczucie? Mnie troche pobolewa brzuch dołem, tak ciągnie ;/

Ostatnia edycja:
gniesiak, przykro mi:-(
ewelinka2106, ogromne gratulacje:-):-):-) czyli miałaś bardzo dobre przeczucie.

U mnie wg ovu friend termin wypada na 11 maja.

A jak robicie z temperaturą, mierzycie cały czas? U mnie dziś lekki spadek i siedzę i myślę... dziś powinnam mieć @... możecie zerknąć na mój wykresik? Nie spadła za mocno, ale wiecie, w głowie czarne myśli.

Ja chyba rzucę w cholere to mierzenie, żeby się nie nakręcać niepotrzebnie :wściekła/y:

I jeszcze co do niedoczynności tarczycy, to ja też jestem ze zmarźluchów, teraz tempka też nie bryluje na wysokich temperaturach, poza tym jestem bardzo szczupła. Ale nikt nigdy u mnie problemów z tarczycą nie zdiagnozował. Robiłam TSH, mam w normie. Chyba jakby byłą niedoczynność, to coś by było z wynikiem nie tak? Sorki za pytania, ale ja zielona w tematach tarczycowych jestem:-p

wczoraj moje dziecko wrocilo z wakacji i tak mnie korci zeby mu powiedziec.........chcialabym z tym poczekac do usg ale to az 10 dni jeszcze - nie wiem jak wytrzymam........:happy2:

co do temperatury to ja tez nigdy nie mierzylam :-)

Ewelinko gratulacje :)

Ptysia - ja mojemu 3 latkowi powiedziałam ze bedzie dzidziuś:-D Tylko on nie bardzo sobie zdaje sprawę z tej sytuacji :-)

szkola13 - ja również nie mogłam spac:no: w poprzedniej ciąży tez tak miałam ze wczesnie sie budziłam i teraz pewnie tez sie tak zapowiada.

perelka Ja całą poprzednią ciążę chciałam jeść zupki chińskie litrami.. mam chłopczyka :)

Ja wpadłam by powiedzieć, że nie będę majóweczką 2014... poronienie. Za szybko zaszłam w ciążę po ciąży..

Przykro mi bardzo ,ze sie nie udalo...
a czemu mowisz ,ze za szybko zaszlas w ciaze po ciazy?? tzn jak szybko -ps.tamta ciaza byla donoszona??

Hej Dzieczynki:0 u mnie nadal piersi szaleja i ciagnie w brzuszku;P ale to normlan ponoc:D a i ciekawe z polecenia Waszego jem magnez i o dziwo bole glowy duzo mniejsze i bole zebow rowniez!!:D

reklama
Ewelinka juz oficjalnie zostajesz w majowkach. Super ze sie udalo.

Apple masz piekny wykres. Myślałam ze temp ci duzo spadla a tu widzę minimalne wahanie. Nic sie nie boj. U mnie jest 36.5-36.7.
Na niedoczynność tarczycy wskazuje wynik ponad norme na nadczynność z kolei odwrotnie.
Milej niedzieli.

Podoba mi sie opcja cztaj pierwszy nie czytany. Nie wazne czy na komp. Na komórce odsyla mnie do posta na ktorym skonczylam :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry