reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Witam wszystkie nowe mamusie:):)
Wasila ja testuje 8-ego wrzesnia. Ostatni okres miałam 08,08 a cykle mam co 30-31 dni.
Straciatella wiem co czujesz. W I ciązy miałam to samo:baffled:. Normalnie grypa jelitowa :-D. Pierwsze 3 miesiące spędziłam przytulając sie do muszli..

reklama
Straciatella, współczuję wymiotów. Oby szybko minęły:)

Martyna, witaj:)

Aniu, ja też mam na dziś termin @. Pewnie i termin porodu będzie u nas taki sam:)

Ja jutro wybiorę się na betę. Mam nadzieję, że będzie ok:)

Straciatella, współczuje przytulanka z muszla;)
applecrumble, miło by było. tylko ja mam mega nie regularne @. mam 8- miesięczna córeczkę nie dawno skończyłam karmić piersia i @ nie zdążyła sie jeszcze uregulować. mała wpadka przy pracy była hehe:tak: dlatego też muszę czekać.. a teścik wyszedł Ci już pozytywny?? to moja w sumie 4 ciąża by była jeśli mam dobre przeczucia;) ( dwie ciąże niestety nie udane)

Witam. Nieśmiało Was podglądałam i miałam nadzieję, że w końcu i ja do Was dołączę. Dzisiaj zrobiłam test i a kuku dwie grube krechy
smilie1.gif
Jestem bardzo szczęśliwa, bo z mężem staraliśmy się od kilku miesięcy. OM miałam 4 sierpnia, więc termin przypada mi tak 11/12 maj 2014. Z racji tego, że mieszkam w UK pierwsze USG będę dopiero miała w 12 tyg. Jutro lecę do lekarza umówić się na wizytę. mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. Z objawów mam tylko bolące piersi i ciagle brzuch mnie boli, i to mnie właśnie martwi. Jak będę miała chwile to będę Was informowac co i jak. Pozdrawiam przyszłe Majóweczki.

Ewelina - GRATULUJE I witaj :tak:

Aniu - trzymam kciuki!!

Dziewczyny, ja w ogole nie mam na nic sily!! Jakis obled!!:szok::szok: Jedyne male poklady energii mam rankiem (pewnie niedlugo I to zamieni sie w oblapywanie toalety....biedna Straciatella :baffled:) a wieczorem jak wracam z pracy, to nawet nie mam sily nic sobie ugotowac...KARAMBA!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj 8h w pracy na nogach,plus 2h spacer,myslalam ze nie wyrobie!!Jak wrocilam do domu, to padlam wykonczona.

Dziewczyny, nie mierzcie juz temperatur! Na nic Wam sie to nie zda a niepotrzebnie sie zestresujecie jak Wam tempka odrobine spadnie!! Nie ma co!:no:

Jak Wam mija niedziela? U mnie dopiero 9 ta rano...dobrze,ze do pracy na 12ta, jeszcze sie troche polenie :-)

aNilewe_ - jak włączasz tą opcje czytaj pierwszy nie czytany??

perelka, martuskubus - dziekuje :-)

Straciatella
- jesteśmy z Tobą!

szkola13- powodzenia na wizycie, daj znac jak było :tak:

Martyna, paulinka - witajcie i ogromne gratulacje :-)

Jejku mi sie nic nie chce. jak siadłam po obiedzie tak siedze. I bolą mnie nogi w kostkach. Ma któraś podobnie?

Straciatella oj współczuje wiem co to znaczy chociaż jeszcze same mżemy tulic muszlę.

paulinka_UK witaj :)

ewelinka2106 mnie nie bolą, a może na zmianę pogody deszczowo jest kto wie. Widzę, że jesteś z małopolski a skąd dokładnie ?:)

Ja dzisiaj upiekłam ciasto kruche leżałam oglądałam film na polsacie.

reklama
Gratulcje dla nowych mamus:)
Ja zjadlam obiadek i zasnelam na godzinke jak wstalam to jak nowo narodzona.
Wspolczje wam tulenia sie do muszli. Ja tylko latam do toalety co chwile bo niby chce mi sie bardzo a oddaje pare kropel no i tak falami pobolewaja mnie sutki.
Jutro odezwe sie po wizycie.
Dobrej nocy:)

Do góry