reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Ja nie jem miesa z wyboru od jakiegos czasu ale w ciazy pozwalam sobie na owoce morza,czy ryby. I odziwo duzo owocow jem. Ciagnie mnie do nich niesamowicie:)

Nadzieja nie stresuj sie, duzo odpoczywaj. Mojego meza kuzynka ma krwiaka ale wszystko jest dobrze i czeka na dzidzie :)

reklama
hmm już wyjaśniam co do grupy.
Otóż mamy zamkniętą grupe majówek 2014. Są w niej osoby już nam dobrze poznane i zaufane. Piszemy w niej na tematy których nie chcemy tak ogólnie na otwartym, dodajemy również zdjęcia i nikt obcy nie ma do nich dostępu.
Żeby dołączyć do grupy trzeba się udzielać na otwartym, wzbudzić nasze zaufanie itp. Jeśli któraś z nas zdecyduje ze chce nową osobę w grupie to pozostałe dziewczyny będące w grupie muszą wyrazić zgodę. To tak ogólnie:tak:

ewelinka2106 dziekuję za wyjaśnienie, czyli tzw Elita :-) no to trzeba się postarać by wstapić w grono zamkniętej grupy :-)Majóweczki jutro idę na morfologię, mocz i glukozę, mam pytanko czy ta glukoza to poprostu z krwi, czy wcześniej musze kupić w aptece glukozę, wypić i iść 2 raz na pobranie, czy tak się robi dopiero gdy jest podejrzenie cukrzycy?

struss- ja w poprzedniej ciązy musiałam kupić glukozę i wypić godzine przed badaniem. Ale to miałam chyba 25 tc. Wiec tak wcześnie to nie wiem czy tez tak czy z krwi. Ale jak nic Ci nie mówili o kupnie glukozy i wcześniejszym wypiciu to pewnie tak tylko z krwi będzie mieć.

Struss ta pierwsza glukoza to zwykła z krwi, trzeba byc tylko na czczo. Jak wynik bedzie kiepski robi sie tzw obciążenie glukoza i wtedy sie juz pije :-)

jak jest podejrzenie cukrzycy to się pije glukozę ja miałam w pierwszej ciąży dwa razy robiona bo z krwi mi wyszla podwyzszona

a ja się kiepsko czuje spalam teraz i mam takie dziwne odczucia cala się trzese i mocno bije mi serce zaraz musze isc po majke i nie wiem czy dam rade

reklama
Do góry